Vertrouwen en geloven in jezelf en je bedrijf – waar begin je?

zelfvertrouwen blog

Mindset

Ik ben Sarah

Hardwerkende ondernemer, moeder, levensgenieter, inspirator, eigenaar van ThePerfectWedding.nl en gezelligheidsdier. 


hey there

Gratis 1 page strategy template

Gimme that

Ga aan de slag met de trainingen

TOp categories

Lees alle marketingtips

Ben je het vertrouwen en geloof in jezelf of je eigen bedrijf soms even kwijt? En waar begin je überhaupt? Voor de meesten van ons is het die stem in ons hoofd die blijft zeggen dat we niet genoeg zijn. Deze tips hebben mij erg geholpen om meer vertrouwen in mijzelf en mijn eigen bedrijf te krijgen. Na deze tips heb jij weer vertrouwen om jouw bedrijf torenhoog te laten groeien. Lees ze hieronder!

Stel realistische doelen

Je kent het wel, soms vraag je te veel van jezelf, daarom is het belangrijk om realistische doelen te stellen. Stel doelen die uitdagend zijn maar wel haalbaar. Als je te hoge doelen stelt en je ze niet kunt bereiken, dan kan dat je zelfvertrouwen schaden. Vind je het lastig om realistische doelen te stellen? Probeer dan eens mijn training Dream Big & Grow waarbij je binnen een mum van tijd precies weet hoe je jouw bedrijf naar the next level kan brengen doormiddel van realistische doelen en plannen!

Daarnaast helpt het mij altijd om ‘s avonds voordat ik ga slapen op te schrijven waar ik dankbaar voor ben en wat ik al wel heb bereikt in het leven. Ook laat dit boek je successen herinneren en zorgt het ervoor dat je weer meer vertrouwen krijgt in jezelf.

Niet vergelijken

Vergelijk jezelf niet met anderen. Iedereen heeft zijn/haar eigen reis en het vergelijken van jezelf met anderen kan je zelfvertrouwen ondermijnen. Richt je vooral op je eigen vooruitgang en groei en wees vriendelijk voor jezelf. Geef jezelf dezelfde vriendelijkheid en compassie die je aan anderen zou geven. Praat positief tegen jezelf en focus op je sterke punten. Ook is het van belang om goed voor jezelf te zorgen door middel van regelmatige beweging, gezond eten, tijd te nemen voor ontspanning en voldoende slaap.

Vier successen

Het is belangrijk om successen te blijven vieren met je vrienden/kennissen en/of familie. Als je successen viert dan worden andere doelen ook beter haalbaar en stijgt je zelfvertrouwen naar een hoger niveau. 

Onthoud dat zelfvertrouwen en geloven in jezelf tijd en moeite vragen om te ontwikkelen. Wees geduldig en vriendelijk voor jezelf terwijl je werkt aan het vergroten van je zelfvertrouwen. Ik weet zeker dat ook jij dit kan!

Mindset

+ show Comments

- Hide Comments

liefs Sarah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi, ik ben Sarah.
Marketeer en ondernemer

Hoi! Ik ben Sarah! Ik run verschillende bedrijven. Ik ben founder van ThePerfectWedding.nl, ThePerfectWedding.de, & fr, WaarVergaderen.nl  & MiniMe.nl.  Daarnaast ben ik gek van online marketing en naast het runnen van mijn bedrijven vind ik het heerlijk om andere ondernemers te inspireren en helpen bij het runnen van hun business. Buiten deze hoek van het internet ben ik moeder van 2 lieve kiddos en verloofd met Lo(dewijk).

LEES MEER

Ga aan de slag met een strategie en laat jouw bedrijf groeien. Nu extra makkelijk met dit gratis template!

1 page strategy

FREE DOWNLOAD

DOWNLOAD

DOWNLOAD

DOWNLOAD

DOWNLOAD

Laten we eerlijk zijn, de kleuren van een Google Calendar zijn nou niet bepaald inspirerend. Download mijn gratis template. Let's get inspired!

Google Calendar layout

FREE DOWNLOAD

Wil je jouw bedrijf optimaliseren voor maximale efficiëntie en productiviteit? Ontdek hoe je jouw onderneming succesvol kan runnen doormiddel van deze gratis Business Boost Toolkit.

De Business Boost Toolkit

FREE DOWNLOAD

DOWNLOAD

Met deze gratis guide ontdek je:

Welke tools ik gebruik om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken

Welke systemen ik gebruik om dagelijks mijn bedrijven mee te runnen

Mijn holy grail om jouw productiviteit te verhogen

15 tools die jouw leven een stuk makkelijker gaan maken!

DOWNLOAD

GRATIS DOWNLOAD

FREE DOWNLOAD

Download jouw Google Calendar template

Vind je het moeilijk om je dagelijkse taken, afspraken en verplichtingen bij te houden? Misschien is het tijd om je Google Calender te organiseren! 

Sarah Glasbergen 2023. All rights reserved. | Legal | Design by TONIC

@SARAHGLASBERGEN

Let's make it a great year!

Sarah glasbergen