Hardwerkende ondernemer, moeder, levensgenieter, inspirator en eigenaar van ThePerfectWedding.nl 

hI! IK BEN SARAH

Wat ik weet over het najagen van dromen? Nou ja, eigenlijk zo’n beetje alles! Toen ik 18 jaar geleden ThePerfectWedding.nl begon naar aanleiding van mijn afstudeeropdracht had ik nooit verwacht dat het uit zou groeien tot de grootste trouwwebsite van Nederland. Ik heb altijd al iets met het onderwerp gehad. Vroeger wilde ik trouwjurk ontwerper worden. Zo grappig, ik kwam laatst nog mijn oude schetsboek tegen die ik als kind had. De droom om iets met trouwen te doen zat er dan dus ook vanaf jongs af aan al dik in! 

Geloof mij, het is niet altijd makkelijk geweest. Maar wat heb ik de afgelopen jaren veel geleerd! Ik merk dan ook dat ik steeds vaker vragen krijg over ondernemen, hoe ik nou in godsnaam alle ballen hoog kan houden en hoe je nou écht grote stappen kan maken in jouw bedrijf. Hier moet ik wat mee dacht ik! Ik heb al mijn kennis in cursussen gegoten, een digitale planner ontwikkelt en staan er nog veel meer toffe projecten op de planning! 

Even voorstellen....

Ik ben ontzettend gepassioneerd over het onderwerp 'Groots Denken'. Het is ook niet voor niets dat we dit tijdens ons netwerkevent als onderwerp hebben gekozen. Zonder groot denken wat ThePerfectWedding.nl er nooit geweest. Ik was op het idee gekomen in 2004 tijdens mijn studie marketing in Rotterdam. Iedereen verklaarde mij voor gek. Saar, hoe ga je nou geld verdienen met een website? Wie wil er nou geld betalen om erop te staan? Daarnaast zeiden ook veel mensen van 'Ga lekker een baan zoeken en stop met dit idee!'. Nu ben ik zo blij dat ik door heb gezet en dat ik groots ben blijven denken. 

IK DENK GROOTS

MAYBE THE MOST IMPORTANT "PERSON" IN MY LIFE

Met mijn man Lodewijk

In de ochtend met mijn kids, weekendjes weg met mijn grote liefde Lo(dewijk) en lekker eten met mijn ouders of vriendinnen. Dat zijn de dingen waar ik echt het meest van geniet! Ik heb dan ook wel echt een work hard, play hard-mentaliteit! Daarnaast weet ik ook heel goed waar ik het voor doe en dat maakt hard werken een heel stuk leuker en makkelijker. Ik krijg veel meer voor elkaar terwijl ik nog meer kan genieten van mijn vrije tijd en mijn gezin. Om anderen hiermee te helpen heb ik een aantal cursussen gemaakt die je ook op mijn website kunt vinden! 

Mijn bedrijven zijn belangrijk, maar mijn gezin staat altijd op nummer één

MATCHA

can't live without

FRIENDS

favorite show

INTERIEUR

MY CURRENT HOBBY

GROOTS DENKEN

PASSIONATE ABOUT

Beyond 
the daily life

Eerst het nodige, dan het nuttige en dan het aangename

— jaap glasbergen

WORdS TO LIVE BY

IK WIL TIPS

Alles over marketing, branding en ondernemen

Ga naar de marketingtips

LET'S GO

Al mijn ervaringen gebundeld in verschillende trainingen

Bekijk mijn trainingen

WHERE TO NEXT?

LET'S GO

LIKE MY VIBE?

Wil je even sparren, heb je ideeën of wil je iets vragen? Dat kan natuurlijk! Laten we elkaar volgen op Instagram. 

Let's connect