YES, DIT WIL IK

In 7 dagen ben jij back on track en heb jij alles in jouw leven opgeruimd en georganiseerd. Ook heb je systemen en workflows waarbij je overzicht creëert en altijd on top bent van je belangrijkste prioriteiten!


Get Your SH*T Together

TRAINING

Lekker in je vel zitten en zakelijk groeien staat bij veel ladies op de verlanglijst. Je weet maar al te goed dat er ruimte nodig is als je groei wilt realiseren. Je moet productief kunnen werken, focus hebben met een leeg hoofd en weten wat je belangrijkste prioriteiten zijn.

Maar helaas weten veel vrouwen niet hoe ze die nieuwe ruimte kunnen creëren. Daarom doen ze het maar niet. Het gevolg is dat ze nooit echt het idee hebben dat ze werken aan de taken die écht belangrijk zijn. Ze hebben geen grip meer op hun to-do's en niets is goed georganiseerd. Dit kost zo veel extra tijd!

Dit is precies waarom ik de training ‘Get Your SH*T Together’ heb gemaakt. Samen gaan we stap voor stap alles organiseren en opruimen, zowel jouw digitale omgeving als alles om je heen. Zo kun jij straks fris beginnen. We starten met een nieuw sjabloon zodat je helemaal klaar bent voor al jouw plannen zodat deze een groot succes worden. Gun jezelf de tijd om een nieuwe start te maken!

GET YOUR SH*T TOGETHER

Back on track!

Ik ben er klaar voor!

ZO KUNNEN WIJ JOU HELPEN

Hoe fijn zou het zijn als jij ruimte kan creëren zowel in je hoofd als om heen? We gaan aan de slag met kant & klare systemen, productiviteitstips en tastbare hulpmiddelen en systemen die je meteen meer tijd en energie geven! Klaar voor orde in de chaos! 

Je bent druk en mist overzicht!

Wist je dat je ook met een druk leven 'that girl' kunt worden? Met mijn routines en tips krijg je je ochtend en avond op orde, plan je efficiënte workouts in, eet je gezonder en voel je je zelfverzekerder. 
WORD DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

Lijkt alles wel prioriteit te hebben? Heb je na een dag werken nog steeds het idee dat je geen f*ck gedaan hebt? Je werkt keihard maar, komt niet dichter bij jouw doelen? Met al mijn handige workflows en systemen die ik op heb gezet, kun je altijd in één overzicht zien wat het belangrijkste is.


productiviteit boost

Dit ga je leren:

ORGANISE YOUR WHOLE LIFE

Wist je dat opruimen, zowel mentaal als fysiek, je een enorme energiekick geeft? Met mijn effectieve systemen en tools krijg je je leven eindelijk op orde en blijft het overzichtelijk en netjes. We pakken alles aan!

Start vandaag en ervaar de rust en kracht van een georganiseerd leven!


I NEED THIS!

Voel je je niet lekker in je vel omdat je leven een chaos lijkt?  Het lijkt alsof je nooit weet waar je moet beginnen, en dat frustreert je. Het zou heerlijk zijn om alles op orde te hebben en je beter in je vel te voelen, maar hoe doe je dat? Hoe kom je back on track?

Met de juiste aanpak kun je eindelijk de rust en structuur vinden die je nodig hebt. Het begint met kleine, haalbare stappen die je stap voor stap naar een georganiseerder leven leiden. Stel prioriteiten, maak een plan, en gebruik praktische tools om je te helpen bij elke stap. Zo krijg je niet alleen je taken gedaan, maar voel je je ook energiek en zelfverzekerd.

Het is tijd om de controle terug te nemen en je leven te transformeren. Met de juiste systemen en routines kun je eindelijk de beste versie van jezelf worden. Start vandaag en ervaar de kracht van een gestructureerd leven!

Herken je dit?

I NEED THIS!

Stel je dit voor: je hebt een overzicht van al jouw prioriteiten en doelen, je documenten zijn georganiseerd, je digitale workspaces zien er esthetisch uit, je hoofd is leeg en je huis is opgeruimd!

Dan voelt het toch alsof jij on top bent! Alsof je de hele wereld aan kunt! Klaar om het beste uit jezelf te halen en zakelijk keihard te groeien!

 • Dan heb je ruimte om jouw bedrijf te laten groeien.
 • Dan kun je altijd alles binnen no time vinden.
 • Dan heb je veel meer energie om het beste uit jezelf te halen!
 • Dan kun je veel creatiever zijn!
 • Met een leeg hoofd kun je veel meer (mindful) genieten

Stel je voor...

De Get Your Shit Together training heeft mijn leven in slechts 7 dagen compleet getransformeerd! Voorheen voelde ik me constant overweldigd door mijn eindeloze to-do lijst en rommelige huis. Dankzij de praktische tips en tools van deze training, heb ik eindelijk structuur en orde gevonden.

Ik heb geleerd hoe ik mijn prioriteiten kan stellen, efficiënter kan werken en zowel mijn fysieke als digitale omgeving kan organiseren. De ochtend- en avondroutines hebben mijn dagen gestructureerd en rustiger gemaakt.

Nu voel ik me energiek, zelfverzekerd en volledig in controle over mijn leven. Mijn huis is opgeruimd, mijn werk is georganiseerd, en ik zit beter in mijn vel dan ooit.


''Alles is opgeruimd & ik weet wat ik als eerste moet oppakken.''

SANDRA

Love letters

I'm baby farm-to-table sartorial helvetica, migas marfa paleo chambray normcore 8-bit bushwick roof party truffaut banjo actually. YOLO health goth jean shorts forage farm-to-table flannel. 

"Think Katie's work is just for women? Think again. I'm a man (obviously), and my business tripled, too!"

tripled his revenue

Joshua

Back on track

LATEN WE EEN KIJKJE NEMEN IN DE TRAINING

Get Your SH*T Together

Workflows

Samen gaan we aan de slag en laat ik je zien hoe je alles kunt organiseren in alle aspecten van jouw leven. We bouwen systemen op zodat je alles netjes kunt houden en je altijd weet wat jouw belangrijkste to do's zijn!

 • Je leert hoe je prioriteiten kan stellen en focus houdt op wat echt belangrijk is.
 • Leert hoe je zo efficiënt mogelijk al jouw taken oppakt.
 • Je leert hoe je productiever gaat worden zonder stress.
 • Hebt al jouw to do's en afspraken helemaal op orde. 
 • Ervaart meer rust en je hebt meer tijd over voor andere dingen. 

Get Your SH*T Together

Je gaat aan de slag met mijn dagelijkse en wekelijkse workflows die jou efficiënter en productiever gaan maken. Ook ontvang je de weekly review om iedere week een stapje beter te worden. 
Stel je voor: je hele leven volledig op orde, georganiseerd en esthetisch aantrekkelijk. We gaan kijken naar meerdere aspecten in jouw leven en ruimen alles helemaal op.

 • Je digitale workspaces worden grondig aangepakt. Je computer en andere devices worden volledig opgeruimd en georganiseerd. Je hebt een 0 inbox en je digitale omgeving ziet er niet alleen strak en netjes uit, maar werkt ook efficiënter.
 • Je huis wordt efficiënt georganiseerd, van de keuken tot de slaapkamer. Elke ruimte wordt opgeruimd en netjes gehouden, waardoor je een rustige omgeving creëert.
 • Leer de 15 minuten opruim routine om alles netjes te houden!
 • We zorgen ervoor dat je netjes blijft door de extra challenges die zijn toegevoegd in deze training. 

Organize it

Maak jouw werkplek ook zo gezellig mogelijk. Ik heb alvast wat kleurenschema’s en achtergronden voor je ontworpen! Makkelijk toch? Zo wordt jouw gehele workspace inspirerend en rustgevend. Je krijgt 5 prachtige kleurenschema's voor jouw Google Calendar maar ook bijpassende achtergronden voor jouw telefoon, tablet en desktop. 


KRIJG NU DIRECT TOEGANG 

WAIT, THERE'S MORE!

Inclusief templates voor jouw
Google Calendar

Naast meer rust ervaren in jouw omgeving gaan we ook kijken hoe je lekkerder in je vel kan gaan zitten. Je leert hoe je:

 • Goede routines opbouwt
 • Snelle hacks voor gezond eten kan integreren
 • Sporten kunt inplannen als je weinig tijd hebt
 • Mindfullness en me-time kan hebben met weinig tijd
 • Een betere mindset gaat krijgen.

ACTIE van €249 NU €79,-

Ik zou hier veel meer voor kunnen vragen (en dat zou ik waarschijnlijk ook moeten doen...)


Ik wil jou niet langer in de weg staan.

say no more, i'm in

Maar ik wil niet dat de prijs een factor is tussen succes en geen succes. Ik wil jou helpen om ook impact te kunnen maken met jouw bedrijf! Ik snap dat het even een investering is, maar bedenk je hoeveel tijd het je kost als je dit in slechts 7 dagen allemaal voor elkaar krijgt. Investeren in jezelf! 

Ik wil jou niet langer in de weg staan.

JE HEBT NIETS TE VERLIEZEN

€ 79,-

Van €249,- nu vandaag voor

klik hier!

Als je na 14 dagen niet 100% tevreden bent met dit programma, betalen we je graag elke cent terug die je ervoor betaald hebt..

ELSE

Lees hier wat anderen van deze training vonden! 

Na 7 dagen voel jij je zo lekker! Je bent on top van alles!

JE HEBT NIETS TE VERLIEZEN

Ik weet nu meteen wat mijn belangrijkste prio's zijn. Ik heb een super handig systeem geleerd zodat ik altijd weet wat het meest belangrijke is om op te pakken! Dat voelt echt lekker joh! Mijn hoofd voelt veel rustiger na deze training. Ik dacht dat ik alles wel aardig op een rijtje had, maar na het volgen van deze training voel ik me echt opgelucht! Wat fijn om écht overzicht te hebben. Ik heb veel meer grip en ik ben klaar om te knallen!


Nora

Alles is opgeruimd & ik weet wat ik als eerste moet oppakken. Wat is het toch heerlijk om goed je computer en je telefoon op te ruimen, je Google Calender in te richten en je inbox weer naar 0 te brengen! Ook vond ik de routines en workflows om al mijn to do’s goed te organiseren zo fijn.


Yvette

€79,-

Maar ik wil niet dat de prijs een factor is tussen succes en geen succes. Ik wil jou helpen om ook impact te kunnen maken met jouw bedrijf! Daarom, krijg jij voor een beperkte tijd toegang tot alles voor slechts €37,-!

Ik zou hier veel meer voor kunnen vragen (en dat zou ik waarschijnlijk ook moeten doen...)


Ik wil jou niet langer in de weg staan.

say no more, i'm in

Deze deal duurt niet eeuwig en pak hem. Voordat ik mij bedenk!

Zodra je op de knop klikt, kom je op een afrekenpagina waar je je gegevens kunt invullen en je bestelling kunt afronden.

Zodra jouw betaling is verwerkt, krijgt je meteen toegang tot GET YOUR SH*T TOGETHER!

Wees er snel bij!

 • 30 days decluttering challenge
 • In 7 dagen heb je alles op orde, te weinig tijd? Volg de training op jouw tempo, hij blijft voor altijd beschikbaar voor jou!
 • Bonus: Iedere dag ontvang je een challenge waardoor je écht aan de slag gaat!
 • 48 behapbare lessen
 • 3 werkboeken om je op weg te helpen
 • 5 Google Calender templates 
 • Inspirerende Wallpapers voor al je devices 
 • Alles wat je nodig hebt om helemaal georganiseerd te worden

Zullen we samen aan de slag gaan?

Totale waarde € 249,-

€ 79,-

TIJDELIJK VOOR

KLIK HIER

In de training kijken?