Tips om je website krachtiger te maken

maak je website krachtiger

Marketing

Ik ben Sarah

Hardwerkende ondernemer, moeder, levensgenieter, inspirator, eigenaar van ThePerfectWedding.nl en gezelligheidsdier. 


hey there

Gratis 1 page strategy template

Gimme that

Ga aan de slag met de trainingen

TOp categories

Lees alle marketingtips

Een sterkte website is van groot belang voor ieder bedrijf of ondernemer. Het is niet alleen een visitekaartje voor jouw merk, maar ook de plek waar bezoekers meer over jouw te weten komen. Een krachtige website kan je helpen om jouw merk te versterken en je bedrijf beter te positioneren in de (online) markt. In deze blog delen we praktische tips om jouw website naar een hoger niveau te tillen. Van het verbeteren van de gebruikerservaring tot het optimaliseren van de inhoud, we behandelen alle aspecten die van invloed zijn op de kracht van jouw website.

Optimaliseer voor snelheid

Zorg ervoor dat je website snel laadt en zo efficiënt mogelijk werkt. Dit kan bijvoorbeeld door afbeeldingen en video’s te optimaliseren, onnodige plugins en widgets te verwijderen en te kiezen voor een snelle webhosting provider. Dit zorgt ervoor dat er meer bezoekers op je website terecht komen. Bezoekers hebben weinig geduld en verwachten dat je website snel laadt, dus als dit niet gebeurt is dit een gemiste kans!

Maak gebruik van SEO

Zorg ervoor dat je website goed geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Dit kan bijvoorbeeld door het gebruik van relevante trefwoorden in je inhoud, metadata en leuke afbeeldingen, het opbouwen van backlinks en het verbeteren van de gebruikservaring op je site.

Verbeter de gebruikerservaring

Maak het voor gebruikers gemakkelijk om door je site te navigeren en informatie te vinden. Dit kan bijvoorbeeld door het verbeteren van de structuur van je website, het toevoegen van interne links en het zorgen voor duidelijke call-to-actions.

Maak gebruik van social media

Maak een profiel aan op verschillende social media platforms en promoot je website via deze kanalen. Maak ook gebruik van relevante content die de interesse wekt van je bezoeker.

Het plaatsen van regelmatige en waardevolle content kan leiden tot meer verkeer en een hogere betrokkenheid van je bezoekers. Maak posts waar je zelf ook achter staat en die passen bij jouw bedrijf. Dit zal je enorm helpen om meer bezoekers naar je website te krijgen en tegelijkertijd je merk te promoten. Ook is het van belang dat je website goed wordt weergegeven op mobiele apparaten. Steeds meer mensen gebruiken hun mobiele telefoon om het internet te gebruiken, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je website mobielvriendelijk is.

Met deze tips zorg je ervoor dat je website krachtiger wordt! Welke pas jij toe?

Liefs, Sarah

Marketing

+ show Comments

- Hide Comments

liefs Sarah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi, ik ben Sarah.
Marketeer en ondernemer

Hoi! Ik ben Sarah! Ik run verschillende bedrijven. Ik ben founder van ThePerfectWedding.nl, ThePerfectWedding.de, & fr, WaarVergaderen.nl  & MiniMe.nl.  Daarnaast ben ik gek van online marketing en naast het runnen van mijn bedrijven vind ik het heerlijk om andere ondernemers te inspireren en helpen bij het runnen van hun business. Buiten deze hoek van het internet ben ik moeder van 2 lieve kiddos en verloofd met Lo(dewijk).

LEES MEER

Ga aan de slag met een strategie en laat jouw bedrijf groeien. Nu extra makkelijk met dit gratis template!

1 page strategy

FREE DOWNLOAD

DOWNLOAD

DOWNLOAD

DOWNLOAD

DOWNLOAD

Laten we eerlijk zijn, de kleuren van een Google Calendar zijn nou niet bepaald inspirerend. Download mijn gratis template. Let's get inspired!

Google Calendar layout

FREE DOWNLOAD

Wil je jouw bedrijf optimaliseren voor maximale efficiëntie en productiviteit? Ontdek hoe je jouw onderneming succesvol kan runnen doormiddel van deze gratis Business Boost Toolkit.

De Business Boost Toolkit

FREE DOWNLOAD

DOWNLOAD

Met deze gratis guide ontdek je:

Welke tools ik gebruik om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken

Welke systemen ik gebruik om dagelijks mijn bedrijven mee te runnen

Mijn holy grail om jouw productiviteit te verhogen

15 tools die jouw leven een stuk makkelijker gaan maken!

DOWNLOAD

GRATIS DOWNLOAD

FREE DOWNLOAD

Download jouw Google Calendar template

Vind je het moeilijk om je dagelijkse taken, afspraken en verplichtingen bij te houden? Misschien is het tijd om je Google Calender te organiseren! 

Sarah Glasbergen 2023. All rights reserved. | Legal | Design by TONIC

@SARAHGLASBERGEN

Let's make it a great year!

Sarah glasbergen