5 manieren om jouw productiviteit te verhogen

Mindset

Ik ben Sarah

Hardwerkende ondernemer, moeder, levensgenieter, inspirator, eigenaar van ThePerfectWedding.nl en gezelligheidsdier. 


hey there

Gratis 1 page strategy template

Gimme that

Ga aan de slag met de trainingen

TOp categories

Lees alle marketingtips

Het verhogen van je productiviteit is een van de belangrijkste factoren voor succes, of je nu ondernemer, werknemer of student bent. Het kan je helpen om meer gedaan te krijgen in minder tijd, je stressniveau te verminderen en je algemene kwaliteit van leven te verbeteren. Hieronder staan enkele tips die mij erg hebben geholpen om mijn productiviteit te verhogen en mij beter te focussen op mijn eigen bedrijf. 

Stel doelen

Als eerste is het belangrijk om doelen te stellen, want dit is de eerste stap om jouw productiviteit te verhogen. Maak een lijst van taken die je moet voltooien en stel prioriteiten. Een tip van mij! Richt je eerst op de belangrijkste taken en werk vanuit daar naar minder belangrijke taken toe. Voor mij werkt het ook altijd goed om de lat steeds iets hoger te leggen. Natuurlijk moet een doel wel haalbaar blijven maar een beetje uitdaging is belangrijk in het stellen van doelen.

Vermijd afleiding

Ik vind het erg prettig om te werken op een nette werkplek! Een georganiseerde, opgeruimde en goed verlichte werkomgeving kan de productiviteit enorm verhogen. Zorg ervoor dat dat je helpt om gefocust te blijven en afleidingen te minimaliseren. Vermijd afleidingen! Afleidingen kunnen de productiviteit drastisch verminderen. Probeer afleidingen zoals social media, e-mails en telefoongesprekken te verminderen of zelfs te vermijden tijdens het werken aan belangrijke taken.

Blijf jezelf ontwikkelen

Het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en kennis kan je helpen om productiever te worden. Leer nieuwe technologieën en methoden die je kunnen helpen om jouw werk efficiënter te doen en meer gedaan te krijgen in minder tijd. Het helpt ook om taken op te breken. Grote taken kunnen namelijk overweldigend zijn en jouw productiviteit verlagen. Breek grote taken op in kleinere, behapbare delen en werk ze een voor een af om gemotiveerd en productief te blijven. Ten slotte is het nemen van pauzes van belang. Het nemen van pauzes is belangrijk om jouw energie en focus te behouden. Plan pauzes in tussen taken en zorg ervoor dat je jezelf de tijd geeft om te ontspannen en op te laden. 

Productiviteit verhogen kan een uitdaging zijn maar met de juiste gewoonten en strategieën kun je jouw doelen bereiken en succesvol zijn in alles wat je doet. Door doelen te stellen, afleidingen te vermijden, taken op te breken, pauzes te nemen, blijven leren en jouw werkomgeving verbeteren kun je jouw productiviteit verhogen en het meeste uit jouw tijd halen.

Mindset

+ show Comments

- Hide Comments

liefs Sarah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi, ik ben Sarah.
Marketeer en ondernemer

Hoi! Ik ben Sarah! Ik run verschillende bedrijven. Ik ben founder van ThePerfectWedding.nl, ThePerfectWedding.de, & fr, WaarVergaderen.nl  & MiniMe.nl.  Daarnaast ben ik gek van online marketing en naast het runnen van mijn bedrijven vind ik het heerlijk om andere ondernemers te inspireren en helpen bij het runnen van hun business. Buiten deze hoek van het internet ben ik moeder van 2 lieve kiddos en verloofd met Lo(dewijk).

LEES MEER

Ga aan de slag met een strategie en laat jouw bedrijf groeien. Nu extra makkelijk met dit gratis template!

1 page strategy

FREE DOWNLOAD

DOWNLOAD

DOWNLOAD

DOWNLOAD

DOWNLOAD

Laten we eerlijk zijn, de kleuren van een Google Calendar zijn nou niet bepaald inspirerend. Download mijn gratis template. Let's get inspired!

Google Calendar layout

FREE DOWNLOAD

Wil je jouw bedrijf optimaliseren voor maximale efficiëntie en productiviteit? Ontdek hoe je jouw onderneming succesvol kan runnen doormiddel van deze gratis Business Boost Toolkit.

De Business Boost Toolkit

FREE DOWNLOAD

DOWNLOAD

Met deze gratis guide ontdek je:

Welke tools ik gebruik om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken

Welke systemen ik gebruik om dagelijks mijn bedrijven mee te runnen

Mijn holy grail om jouw productiviteit te verhogen

15 tools die jouw leven een stuk makkelijker gaan maken!

DOWNLOAD

GRATIS DOWNLOAD

FREE DOWNLOAD

Download jouw Google Calendar template

Vind je het moeilijk om je dagelijkse taken, afspraken en verplichtingen bij te houden? Misschien is het tijd om je Google Calender te organiseren! 

Sarah Glasbergen 2023. All rights reserved. | Legal | Design by TONIC

@SARAHGLASBERGEN

Let's make it a great year!

Sarah glasbergen