Tips voor een succesvolle start van de week

werkweek inplannen op een laptop

Ondernemen

Ik ben Sarah

Hardwerkende ondernemer, moeder, levensgenieter, inspirator, eigenaar van ThePerfectWedding.nl en gezelligheidsdier. 


hey there

Gratis 1 page strategy template

Gimme that

Ga aan de slag met de trainingen

TOp categories

Lees alle marketingtips

Je herkent het wel, het is weer maandag en er staat weer een drukke werkweek voor de boeg! Het begin van de week kan voor velen een uitdaging zijn, vooral als je de hele week nog een drukke planning hebt. Het is dan ook belangrijk om jezelf de juiste mindset en planning te geven om een succesvolle start van de week te hebben. Maar hoe pak je dat aan? In deze blog deel ik praktische tips en strategieën om je te helpen een succesvolle start van de week te hebben, van het creëren van een effectieve planning tot het stellen van doelen.

Plan je week vooruit!

Misschien wel de beste tip die ik je kan geven. Dit kun je het beste doen in een fijne planner. Ik plan iedere vrijdagmiddag mijn werkweek vooruit, zodat ik meteen fris aan een nieuwe week kan beginnen en van tevoren weet wat er deze week moet gebeuren. Dit zorgt voor enorm veel rust in mijn hoofd en op deze manier ga je met een goed gevoel het weekend in. Ook maak ik vaak to-do-lijstjes, en deze neem ik mee in mijn Happy Days Planner. Ik maak onderscheid in de belangrijkste taken en de minder belangrijke taken, zodat ik de belangrijkste als eerste af kan ronden. Op deze manier weet je wat je moet doen en kun je je tijd effectief gebruiken.

Doe een kleine morning routine

Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, zowel fysiek als mentaal. Plan tijd in voor lichaamsbeweging, ontspanning en rust. Het is van belang om minstens 8 uur te slapen om opgewekt wakker te worden en fris te starten aan een nieuwe week. Het is belangrijk om op tijd op te staan, zodat je de tijd hebt om rustig te ontbijten, te mediteren of te sporten voordat je aan je dag begint. Ik pak iedere ochtend een momentje voor mezelf waarin ik een kwartiertje mediteer. Dit helpt mij erg goed om de hele dag gefocust te zijn en ik word minder snel afgeleid. Ook schrijf ik iedere dag op waar ik dankbaar voor ben. Zo begin je positief aan een nieuwe week!

Wees positief

Begin de dag met een lach om negativiteit en stress te voorkomen. Een positieve houding kan veel bijdragen aan je productiviteit en succes. Focus op wat er goed gaat en waar je blij mee bent en wees dankbaar voor wat je hebt bereikt. Ook is het belangrijk om succes te visualiseren. Stel je voor dat je de gewenste resultaten bereikt en dit zal je helpen om positieve energie te genereren en te blijven focussen op je doelen.

Klaar om jouw week met een succesvolle start te beginnen? Pak dan nu je Happy Days Planner erbij en ga aan de slag! Plan je week vooruit en maak onderscheid tussen de belangrijke en minder belangrijke taken. Vergeet niet om tijd in te plannen voor jezelf en een kleine morning routine te doen. En wees positief! Focus op wat er goed gaat en visualiseer succes. Met deze tips en strategieën ben jij klaar om een succesvolle start van de week te hebben. Let’s do this!

Liefs, Sarah

Ondernemen

+ show Comments

- Hide Comments

liefs Sarah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi, ik ben Sarah.
Marketeer en ondernemer

Hoi! Ik ben Sarah! Ik run verschillende bedrijven. Ik ben founder van ThePerfectWedding.nl, ThePerfectWedding.de, & fr, WaarVergaderen.nl  & MiniMe.nl.  Daarnaast ben ik gek van online marketing en naast het runnen van mijn bedrijven vind ik het heerlijk om andere ondernemers te inspireren en helpen bij het runnen van hun business. Buiten deze hoek van het internet ben ik moeder van 2 lieve kiddos en verloofd met Lo(dewijk).

LEES MEER

Ga aan de slag met een strategie en laat jouw bedrijf groeien. Nu extra makkelijk met dit gratis template!

1 page strategy

FREE DOWNLOAD

DOWNLOAD

DOWNLOAD

DOWNLOAD

DOWNLOAD

Laten we eerlijk zijn, de kleuren van een Google Calendar zijn nou niet bepaald inspirerend. Download mijn gratis template. Let's get inspired!

Google Calendar layout

FREE DOWNLOAD

Wil je jouw bedrijf optimaliseren voor maximale efficiëntie en productiviteit? Ontdek hoe je jouw onderneming succesvol kan runnen doormiddel van deze gratis Business Boost Toolkit.

De Business Boost Toolkit

FREE DOWNLOAD

DOWNLOAD

Met deze gratis guide ontdek je:

Welke tools ik gebruik om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken

Welke systemen ik gebruik om dagelijks mijn bedrijven mee te runnen

Mijn holy grail om jouw productiviteit te verhogen

15 tools die jouw leven een stuk makkelijker gaan maken!

DOWNLOAD

GRATIS DOWNLOAD

FREE DOWNLOAD

Download jouw Google Calendar template

Vind je het moeilijk om je dagelijkse taken, afspraken en verplichtingen bij te houden? Misschien is het tijd om je Google Calender te organiseren! 

Sarah Glasbergen 2023. All rights reserved. | Legal | Design by TONIC

@SARAHGLASBERGEN

Let's make it a great year!

Sarah glasbergen