Haal het beste uit jezelf met Notion: structuur, balans en succes in één!

notion planner

Ondernemen

Ik ben Sarah

Hardwerkende ondernemer, moeder, levensgenieter, inspirator, eigenaar van ThePerfectWedding.nl en gezelligheidsdier. 


hey there

Gratis 1 page strategy template

Gimme that

Ga aan de slag met de trainingen

TOp categories

Lees alle marketingtips

Een van mijn favoriete tools is Notion! Notion is een innovatieve tool die het plannen en organiseren van taken gemakkelijker maakt. Met Notion kun je werkzaamheden op een gestructureerde en efficiënte manier beheren. Via de templates kun je gemakkelijk taken en projecten organiseren op basis van hun prioriteit, deadline en status. Wat ik ook erg fijn vindt is dat je kan samenwerken met teamleden en belangrijke informatie kan delen met anderen, zó fijn! Notion is een alles-in-één tool waarmee gebruikers takenlijsten, notities, documenten, databases en meer kunnen beheren. De Notion planner biedt vele voordelen voor ondernemers en werknemers, namelijk:

  • Notion is erg flexibel en toegankelijk op diverse apparaten.
  • Het biedt een intuïtieve interface en je kunt het aanpassen aan jouw behoeften.
  • Notion integreert met andere tools zoals Google Agenda, Trello en Slack.
  • Het maken van aantekeningen en documenten is nog nooit zo eenvoudig geweest.
  • Met Notion kun je personaliseren zodat het past bij jouw stijl van werken!

Hoe zou het zijn als het zo simpel is dat je met één dashboard, je hele leven kan organiseren? Ik help je op weg!

Veel mensen zullen zich herkennen in de uitdagingen van het organiseren van hun drukke levensstijl. Er zijn talloze notitieboekjes en planners beschikbaar, maar toch lijkt het vaak lastig om een duidelijk plan en overzicht te behouden. Gelukkig heb ik als ontwikkelaar van de Happy Days Notion Templates de oplossing voor dit probleem gevonden, speciaal ontworpen voor ondernemers en andere drukbezette professionals.

Met de Happy Days Notion Templates kun je eenvoudig jouw leven beter organiseren. Deze templates helpen je om intuïtief te plannen op jaar-, kwartaal-, maand-, week- en dagbasis. Bovendien helpen ze je om balans te vinden tussen werk en privé en bieden ze handige overzichten om het beste uit jezelf te halen.

Een van de belangrijkste factoren om meer voldoening uit je werk te halen is om te werken aan de meest belangrijke prioriteiten. Het werken met de Happy Days Notion Templates in combinatie met de Notion-app is hierbij een ideale oplossing. Notion is een krachtige en veelzijdige tool die je helpt om jouw werk en privé leven super overzichtelijk te maken. Het gebruik van deze tool is eenvoudig en je kunt snel aan de slag om jouw leven beter te organiseren.

Kortom, als je op zoek bent naar een manier om meer overzicht en structuur aan te brengen in jouw drukke leven, dan zijn de Happy Days Notion Templates een uitstekende oplossing. Met deze templates en de Notion-app kun je jouw productiviteit verhogen en meer voldoening uit je werk halen. Ga dus vandaag nog aan de slag en ontdek hoe deze handige tools jou kunnen helpen!

Ga aan de slag en organiseer je leven! Wil jij dit ook? Klik dan hier!

Ondernemen

+ show Comments

- Hide Comments

liefs Sarah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi, ik ben Sarah.
Marketeer en ondernemer

Hoi! Ik ben Sarah! Ik run verschillende bedrijven. Ik ben founder van ThePerfectWedding.nl, ThePerfectWedding.de, & fr, WaarVergaderen.nl  & MiniMe.nl.  Daarnaast ben ik gek van online marketing en naast het runnen van mijn bedrijven vind ik het heerlijk om andere ondernemers te inspireren en helpen bij het runnen van hun business. Buiten deze hoek van het internet ben ik moeder van 2 lieve kiddos en verloofd met Lo(dewijk).

LEES MEER

Ga aan de slag met een strategie en laat jouw bedrijf groeien. Nu extra makkelijk met dit gratis template!

1 page strategy

FREE DOWNLOAD

DOWNLOAD

DOWNLOAD

DOWNLOAD

DOWNLOAD

Laten we eerlijk zijn, de kleuren van een Google Calendar zijn nou niet bepaald inspirerend. Download mijn gratis template. Let's get inspired!

Google Calendar layout

FREE DOWNLOAD

Wil je jouw bedrijf optimaliseren voor maximale efficiëntie en productiviteit? Ontdek hoe je jouw onderneming succesvol kan runnen doormiddel van deze gratis Business Boost Toolkit.

De Business Boost Toolkit

FREE DOWNLOAD

DOWNLOAD

Met deze gratis guide ontdek je:

Welke tools ik gebruik om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken

Welke systemen ik gebruik om dagelijks mijn bedrijven mee te runnen

Mijn holy grail om jouw productiviteit te verhogen

15 tools die jouw leven een stuk makkelijker gaan maken!

DOWNLOAD

GRATIS DOWNLOAD

FREE DOWNLOAD

Download jouw Google Calendar template

Vind je het moeilijk om je dagelijkse taken, afspraken en verplichtingen bij te houden? Misschien is het tijd om je Google Calender te organiseren! 

Sarah Glasbergen 2023. All rights reserved. | Legal | Design by TONIC

@SARAHGLASBERGEN

Let's make it a great year!

Sarah glasbergen