Zo creëer je jouw ideale werkweek!

Marketing

Ik ben Sarah

Hardwerkende ondernemer, moeder, levensgenieter, inspirator, eigenaar van ThePerfectWedding.nl en gezelligheidsdier. 


hey there

Gratis 1 page strategy template

Gimme that

Ga aan de slag met de trainingen

TOp categories

Lees alle marketingtips

Heb jij jezelf wel eens de vraag gesteld hoe jouw ideale werkdag eruit ziet? Of jouw ideale werkweek? Zo niet, dan is het tijd om dat eens te doen! En zo wel, heb je er al wat mee gedaan? Het is zo belangrijk om van je werk een feestje te maken. Je bent er tenslotte iedere dag mee bezig. 

Met een ideale werkweek bedoel ik natuurlijk niet de gehele dag cocktails nippen aan het strand met je laptop, maar meer gericht op productiviteit. Al klinken die cocktails ook wel ideaal ;). Ik merk bijvoorbeeld aan mezelf dat ik op woensdagochtend het meest productief ben. Daarom plan ik op woensdag ook de meeste focustijd in. Hiermee bedoel ik dat ik echt geconcentreerd meer inhoudelijk werk verricht. Op dagen of tijden waar ik me niet goed kan concentreren op inhoudelijke taken probeer ik weer meer meetings in te plannen. Ook werk ik bijvoorbeeld met sommige taken liever thuis of op kantoor. Ook dit plan ik in! Zo zorg ik er echt voor dat mijn week perfect past bij wie ik ben. 

Kijk, het kan natuurlijk altijd veranderen. Er komen vaak zat dingen tussendoor. Maar als de basis staat, werkt dat zo fijn! Dan weet ik ook precies waar ik aan toe ben. 

Denk er dan ook eens goed over na! Denk bijvoorbeeld na over de onderstaande punten. Werk deze vragen dan ook voor jezelf uit! Ben je niet zo goed met woorden? Maak dan een moodboard in bijvoorbeeld Pinterest of ga voor full creative en ga aan de slag met een schaar en wat tijdschriften! Geloof mij, als je inzichtelijk hebt wat voor jou fijn is, maakt het jouw werkweek zoveel fijner!

  1. Hoeveel uur werk je per week maximaal in je ideale werkweek? En in wat voor vorm? Vaste tijden en dagen of juist niet? Welke ideale werktijden heb je?
  2. Werk je op een vaste plek of juist niet? En zo nee, waar dan wel. Hoe ziet sowieso jouw ideale werkplek eruit? Hoe ver reis je in je ideale werkweek voor werk? Reis je tijdens je werkuren ook van locatie naar locatie of juist niet?
  3. Met welke taken en verantwoordelijkheden hou je je het liefst bezig in je ideale werkweek? Waar mag je werkgever jou verantwoordelijk voor maken?
  4. Wat voor collega’s heb je? Wat voor mensen zijn het en hoeveel bijvoorbeeld? Leiden ze je veel af? 
  1. Met welke onderwerpen, thema’s of vraagstukken ben je graag bezig? Welke vragen kunnen ze op jouw bureau neerleggen? Welke onderwerpen pak je liever thuis aan en welke op kantoor?
  2. Welke passies, talenten, kwaliteiten en kennis die je hebt, moeten zeker benut worden door jouw ideale werkgever? Op welke manier dan? 
  3. Is er nog iets anders wat er tijdens je ideale werkweek per se aanwezig moet zijn, wil het echt ideaal zijn? Vertel …

Let’s try it out!

Heb je dit nou voor jezelf opgeschreven, probeer dan jouw ideale werkweek eens uit! Een ideale werkweek kan natuurlijk altijd weer aangepast worden. Je blijft zelf natuurlijk ook veranderen, dus dan zal jouw ideale werkweek ook anders worden. Daarnaast is de werkweek die jou zo ideaal lijkt misschien wel helemaal niet per se wat er bij jou past! Blijf daarom ook lekker schaven en bijsturen. 
Ik ben nu wel heel erg benieuwd naar jouw ideale werkdag/werkweek. Let me know!

Marketing

+ show Comments

- Hide Comments

liefs Sarah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi, ik ben Sarah.
Marketeer en ondernemer

Hoi! Ik ben Sarah! Ik run verschillende bedrijven. Ik ben founder van ThePerfectWedding.nl, ThePerfectWedding.de, & fr, WaarVergaderen.nl  & MiniMe.nl.  Daarnaast ben ik gek van online marketing en naast het runnen van mijn bedrijven vind ik het heerlijk om andere ondernemers te inspireren en helpen bij het runnen van hun business. Buiten deze hoek van het internet ben ik moeder van 2 lieve kiddos en verloofd met Lo(dewijk).

LEES MEER

Ga aan de slag met een strategie en laat jouw bedrijf groeien. Nu extra makkelijk met dit gratis template!

1 page strategy

FREE DOWNLOAD

DOWNLOAD

DOWNLOAD

DOWNLOAD

DOWNLOAD

Laten we eerlijk zijn, de kleuren van een Google Calendar zijn nou niet bepaald inspirerend. Download mijn gratis template. Let's get inspired!

Google Calendar layout

FREE DOWNLOAD

Wil je jouw bedrijf optimaliseren voor maximale efficiëntie en productiviteit? Ontdek hoe je jouw onderneming succesvol kan runnen doormiddel van deze gratis Business Boost Toolkit.

De Business Boost Toolkit

FREE DOWNLOAD

DOWNLOAD

Met deze gratis guide ontdek je:

Welke tools ik gebruik om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken

Welke systemen ik gebruik om dagelijks mijn bedrijven mee te runnen

Mijn holy grail om jouw productiviteit te verhogen

15 tools die jouw leven een stuk makkelijker gaan maken!

DOWNLOAD

GRATIS DOWNLOAD

FREE DOWNLOAD

Download jouw Google Calendar template

Vind je het moeilijk om je dagelijkse taken, afspraken en verplichtingen bij te houden? Misschien is het tijd om je Google Calender te organiseren! 

Sarah Glasbergen 2023. All rights reserved. | Legal | Design by TONIC

@SARAHGLASBERGEN

Let's make it a great year!

Sarah glasbergen