Groots Denken

netwerken

Mindset

Ik ben Sarah

Hardwerkende ondernemer, moeder, levensgenieter, inspirator, eigenaar van ThePerfectWedding.nl en gezelligheidsdier. 


hey there

Gratis 1 page strategy template

Gimme that

Ga aan de slag met de trainingen

TOp categories

Lees alle marketingtips

Ik ben ontzettend gepassioneerd over het onderwerp ‘Groots Denken’. Het is ook niet voor niets dat we dit tijdens ons netwerkevent als onderwerp hebben gekozen. Zonder groot denken wat ThePerfectWedding.nl er nooit geweest. Ik was op het idee gekomen in 2004 tijdens mijn studie marketing in Rotterdam. Iedereen verklaarde mij voor gek. Saar, hoe ga je nou geld verdienen met een website? Wie wil er nou geld betalen om erop te staan? Daarnaast zeiden ook veel mensen van ‘Ga lekker een baan zoeken en stop met dit idee!’. Nu ben ik zo blij dat ik door heb gezet en dat ik groots ben blijven denken.  

Shift jouw mindset

Vroeger was ik te vinden op elke trouwbranche borrel. Maar dat vond ik echt dood, maar dan ook echt doodeng. Wat deed ik dan? Ik ging naar de spiegel, ik zette een soort knop om, deed een fel kleurtje op mijn lippen en toen zei ik tegen mijzelf: ‘Saar, dit gaan we gewoon even doen. Jij hebt een super succesvolle website en iedereen wil met je samenwerken!’. Met zo’n vibe ging ik de zaal in. Toch hielp dit mij om mijn mindset te shiften. Dit waren dan ook de beste avonden met de meest leuke gesprekken. Mensen stonden gewoon open voor mijn idee!

Hoe voer ik dit door in mijn bedrijf van nu?

Groots Denken zit nog steeds in ons DNA. Het is dan ook belangrijk om iedereen binnen jouw bedrijf achter jou te hebben staan. Wij hebben twee doelgroepen. De ene doelgroep zijn de bruidsparen. Hiervoor proberen we het plannen van een bruiloft zo leuk en makkelijk mogelijk te maken. Onze andere doelgroep zijn de leveranciers uit de trouwbranche. Wij willen deze groep graag helpen om zo succesvol mogelijk te zijn binnen de trouwbranche!

Deze visies kan het hele team inmiddels wel dromen. Dat is zo belangrijk! Zo weet iedereen waarvoor we doen wat we doen én waar we iedere dag ons bed voor uitkomen. Dat groots denken proberen wij dan ook overal in door te voeren. Wij zijn nu altijd bezig met innovatie, verbeteren en om onszelf op de beste manier neer te zetten.

Weet waarvoor je het doet!

Zo zie je maar weer dat Groots Denken én een positieve mindset ontzettend belangrijk zijn. Zonder deze twee belangrijke onderdelen zou mijn bedrijf niet bestaan. Dan was ik nooit geweest waar ik nu ben. Als je een doel hebt en weet waarvoor je het doet, dan ga je persoonlijk groeien om jouw doelen te behalen. Dat is zo ontzettend mooi, maar ook erg belangrijk bij het laten groeien van jouw bedrijf!

Mindset

+ show Comments

- Hide Comments

liefs Sarah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi, ik ben Sarah.
Marketeer en ondernemer

Hoi! Ik ben Sarah! Ik run verschillende bedrijven. Ik ben founder van ThePerfectWedding.nl, ThePerfectWedding.de, & fr, WaarVergaderen.nl  & MiniMe.nl.  Daarnaast ben ik gek van online marketing en naast het runnen van mijn bedrijven vind ik het heerlijk om andere ondernemers te inspireren en helpen bij het runnen van hun business. Buiten deze hoek van het internet ben ik moeder van 2 lieve kiddos en verloofd met Lo(dewijk).

LEES MEER

Ben jij er klaar mee dat jouw doelen binnen no time in een hoek verdwijnen? Met dit stappenplan help ik je om gefocust te blijven, je doelen te bereiken en zelfs te overtreffen. 

Jouw ultieme stappenplan om doelen vast te houden

FREE DOWNLOAD

DOWNLOAD

DOWNLOAD

DOWNLOAD

DOWNLOAD

Dé e-guide hoe je tijd vrijmaakt om aan je doelen te werken zonder excuses. Het is tijd voor een oplossing wat werk, laten we aan de slag gaan!

Meer bereiken in minder tijd?

FREE DOWNLOAD

Wil je jouw bedrijf optimaliseren voor maximale efficiëntie en productiviteit? Ontdek hoe je jouw onderneming succesvol kan runnen doormiddel van deze gratis Business Boost Toolkit.

De Business Boost Toolkit

FREE DOWNLOAD

DOWNLOAD

Met deze gratis guide ontdek je:

Welke tools ik gebruik om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken

Welke systemen ik gebruik om dagelijks mijn bedrijven mee te runnen

Mijn holy grail om jouw productiviteit te verhogen

15 tools die jouw leven een stuk makkelijker gaan maken!

DOWNLOAD

GRATIS DOWNLOAD

Ga aan de slag met een strategie en laat jouw bedrijf groeien. Nu extra makkelijk met dit gratis template!

1 page strategy

FREE DOWNLOAD

DOWNLOAD

DOWNLOAD

Laten we eerlijk zijn, de kleuren van een Google Calendar zijn nou niet bepaald inspirerend. Download mijn gratis template. Let's get inspired!

Google Calendar layout

DOWNLOAD

DOWNLOAD

FREE DOWNLOAD

DOWNLOAD

Timeboxing planner (PDF)

Maak kennis met dé productiviteitstool van Harvard: de Timeboxing planner. Ik bied tijdelijk een PDF versie van de timeboxing planner aan om kennis te maken met dit fantastische systeem! 

DOWNLOAD

FREE DOWNLOAD

Download jouw Google Calendar template

Vind je het moeilijk om je dagelijkse taken, afspraken en verplichtingen bij te houden? Misschien is het tijd om je Google Calender te organiseren! 

Sarah Glasbergen 2023. All rights reserved. | Legal | Design by TONIC

@SARAHGLASBERGEN

Let's make it a great year!

Sarah glasbergen