Stap vol vertrouwen 2024 in: Optimaliseer je leven met de Happy Days Notion Templates

Happy Days Notion Templates

Marketing

Ik ben Sarah

Hardwerkende ondernemer, moeder, levensgenieter, inspirator, eigenaar van ThePerfectWedding.nl en gezelligheidsdier. 


hey there

Gratis 1 page strategy template

Gimme that

Ga aan de slag met de trainingen

TOp categories

Lees alle marketingtips

In een wereld die constant in beweging is, is het niet verwonderlijk dat we allemaal verlangen naar meer structuur en productiviteit in ons dagelijks leven. We hebben allemaal talloze notitieboeken, planners en apps geprobeerd om onze tijd en taken te organiseren, maar vaak eindigen we met meer chaos dan voorheen. Wat als ik je vertel dat er een oplossing is die niet alleen je leven ordent, maar ook je productiviteit naar nieuwe hoogten tilt? Maak kennis met de Happy Days Notion Templates.


Waarom Notion?

Notion is veel meer dan alleen een notitie-app. Het is een krachtige alles-in-één tool waarmee je notities, taken, projecten, databases en meer kunt beheren. Het biedt een flexibele en aanpasbare omgeving die je in staat stelt om jouw werk- en privéleven op een samenhangende manier te organiseren. Ik gebruik Notion nu al een aantal jaar en ben helemaal fan! Het kost wel eventjes wat tijd om fijne templates te maken, daarom heb ik het vervelende werk al voor je gedaan! Lees hieronder hoe de Happy Days Templates jou kunnen helpen om een fantastische start voor 2024 te maken.

De veelzijdigheid van de Happy Days Notion Templates

1. Intuïtieve planning:

Begin met de jaarplanner om grote doelen te stellen en werk vervolgens naar beneden via kwartaal-, maand-, week- en dagplanning om een gedetailleerd overzicht te creëren. Deze templates bieden een intuïtieve manier om je tijd te beheren en doelen te behalen.

2. Zakelijke en privé in een overzicht!

Een van de unieke eigenschappen van de Happy Days Notion Templates is de integratie van zakelijke en persoonlijke planning. Hierdoor kun je een holistisch beeld van je leven krijgen, prioriteiten stellen en een evenwichtige levensstijl handhaven. Ook kan je veel diverse templates vinden voor alles wat met jouw werk en privé leven te maken heeft. Zo kan je gebruik maken van: menu planners, fitness planners, projecten planners, vision boards en nog zo veel meer!

3. Organiseer en minimaliseer:

Geen losse blaadjes meer! Notion fungeert als een centrale hub waarin al je notities, planningen en informatie op één georganiseerde plek samenkomen. Minimaliseer rommel en maximaliseer efficiëntie.

Zo ziet bijvoorbeeld de sportplanner er uit! 👇🏼


Optimaal gebruik maken van Notion

Nu je bekend bent met Happy Days Notion Templates, laten we eens kijken naar enkele handige tips om het maximale uit Notion te halen:

1. Alles is aan te passen naar eigen wens

Experimenteer met de verschillende functies en mogelijkheden van Notion. Maak aangepaste databases, pagina’s en weergaven die naadloos aansluiten op jouw unieke behoeften.

2. Bewaar al jouw documenten, belangrijke linkjes, planners en meer in een systeem

Gebruik Notion als jouw persoonlijke kenniscentrum. Bewaar belangrijke informatie, inspirerende artikelen en creatieve ideeën op één plek voor gemakkelijke toegang.

3. Samenwerken en delen:
Notion is een krachtig hulpmiddel voor samenwerking. Deel jouw templates met collega’s, vrienden of familie om samen te werken aan projecten en evenementen.

4. Doelen stellen en reflecteren:

Gebruik de flexibiliteit van Notion voor het bijhouden van doelen en reflectiemomenten. Dit helpt je gefocust te blijven op persoonlijke groei en ontwikkeling.

5. Notion als journal / dagboek:

Maak gebruik van Notion als een digitaal dagboek. Houd je gedachten, prestaties en persoonlijke mijlpalen bij voor een waardevol overzicht van je leven.

6. Herinneringen en deadlines:

Gebruik Notion om herinneringen en deadlines in te stellen. Het systeem zal je waarschuwen voor belangrijke datums en geplande taken, waardoor je stress vermindert.

Ben je klaar voor een georganiseerd 2024?

Met het nieuwe jaar voor de deur, bereid je je voor op een jaar van persoonlijke groei. Neem de tijd om jezelf voor te bereiden en stap nu over op Notion. Een productief, evenwichtig en stressvrij jaar ligt voor je – maak er het beste van! Ben je benieuwd om over te stappen naar Notion? Bekijk de linkjes hieronder dan eventjes!

Klik hier voor de Happy Days Notion Templates

Klik hier voor 50% korting op een Plus, Business of AI Plan bij Notion

Marketing

+ show Comments

- Hide Comments

liefs Sarah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi, ik ben Sarah.
Marketeer en ondernemer

Hoi! Ik ben Sarah! Ik run verschillende bedrijven. Ik ben founder van ThePerfectWedding.nl, ThePerfectWedding.de, & fr, WaarVergaderen.nl  & MiniMe.nl.  Daarnaast ben ik gek van online marketing en naast het runnen van mijn bedrijven vind ik het heerlijk om andere ondernemers te inspireren en helpen bij het runnen van hun business. Buiten deze hoek van het internet ben ik moeder van 2 lieve kiddos en verloofd met Lo(dewijk).

LEES MEER

Ben jij er klaar mee dat jouw doelen binnen no time in een hoek verdwijnen? Met dit stappenplan help ik je om gefocust te blijven, je doelen te bereiken en zelfs te overtreffen. 

Jouw ultieme stappenplan om doelen vast te houden

FREE DOWNLOAD

DOWNLOAD

DOWNLOAD

DOWNLOAD

DOWNLOAD

Dé e-guide hoe je tijd vrijmaakt om aan je doelen te werken zonder excuses. Het is tijd voor een oplossing wat werk, laten we aan de slag gaan!

Meer bereiken in minder tijd?

FREE DOWNLOAD

Wil je jouw bedrijf optimaliseren voor maximale efficiëntie en productiviteit? Ontdek hoe je jouw onderneming succesvol kan runnen doormiddel van deze gratis Business Boost Toolkit.

De Business Boost Toolkit

FREE DOWNLOAD

DOWNLOAD

Met deze gratis guide ontdek je:

Welke tools ik gebruik om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken

Welke systemen ik gebruik om dagelijks mijn bedrijven mee te runnen

Mijn holy grail om jouw productiviteit te verhogen

15 tools die jouw leven een stuk makkelijker gaan maken!

DOWNLOAD

GRATIS DOWNLOAD

Ga aan de slag met een strategie en laat jouw bedrijf groeien. Nu extra makkelijk met dit gratis template!

1 page strategy

FREE DOWNLOAD

DOWNLOAD

DOWNLOAD

Laten we eerlijk zijn, de kleuren van een Google Calendar zijn nou niet bepaald inspirerend. Download mijn gratis template. Let's get inspired!

Google Calendar layout

DOWNLOAD

DOWNLOAD

FREE DOWNLOAD

DOWNLOAD

Timeboxing planner (PDF)

Maak kennis met dé productiviteitstool van Harvard: de Timeboxing planner. Ik bied tijdelijk een PDF versie van de timeboxing planner aan om kennis te maken met dit fantastische systeem! 

DOWNLOAD

FREE DOWNLOAD

Download jouw Google Calendar template

Vind je het moeilijk om je dagelijkse taken, afspraken en verplichtingen bij te houden? Misschien is het tijd om je Google Calender te organiseren! 

Sarah Glasbergen 2023. All rights reserved. | Legal | Design by TONIC

@SARAHGLASBERGEN

Let's make it a great year!

Sarah glasbergen