Hoe geef je jouw leven een flinke boost?

Boost your confidence

Mindset

Ik ben Sarah

Hardwerkende ondernemer, moeder, levensgenieter, inspirator, eigenaar van ThePerfectWedding.nl en gezelligheidsdier. 


hey there

Gratis 1 page strategy template

Gimme that

Ga aan de slag met de trainingen

TOp categories

Lees alle marketingtips

Er zijn momenten in ons leven waarop we het gevoel hebben dat we vastzitten en dat we een boost nodig hebben om vooruit te komen. Iedereen herkent dit wel toch? Of het nu gaat om het nastreven van onze doelen, het verbeteren van onze gezondheid of het versterken van onze relaties, er zijn stappen die we kunnen nemen om ons leven een flinke boost te geven. Of het nu gaat om het nemen van kleine stappen of het maken van grote veranderingen, het is belangrijk om de verantwoordelijkheid te nemen voor ons eigen leven en te werken aan de verbetering ervan!

Stel doelen

Een van de belangrijkste stappen om je leven een boost is het stellen van duidelijke doelen. Dit kunnen kleine of grote doelen zijn maar het is belangrijk dat ze specifiek en meetbaar zijn. Door je doelen op te schrijven en een plan te maken om ze te bereiken zul je meer focus en richting hebben in je leven. Ook is het van belang om je mindset te veranderen. Onze gedachten hebben een enorme invloed op ons leven. Als je een negatieve of beperkende mindset hebt kan dit je tegenhouden om je doelen te bereiken. Probeer daarom bewust te worden van je gedachten en werk aan het veranderen van een negatieve mindset naar een positieve en opbouwende mindset. Focus op wat je wel kunt doen en wees dankbaar voor wat je hebt, dit werkt voor mij erg goed.

Probeer iets nieuws!

Ga op zoek naar nieuwe ervaringen. Een van de beste manieren om je leven een boost te geven, is door nieuwe ervaringen op te doen. Dit kan van alles zijn, zoals het bezoeken van een nieuwe stad, het ontmoeten van nieuwe mensen of het uitproberen van een nieuwe hobby. Het hebben van nieuwe ervaringen kan je energie en inspiratie geven en je helpen om je leven vanuit een nieuw perspectief te zien. Het investeren in relaties is ook erg belangrijk. Relaties hebben een grote invloed op ons geluk en welzijn. Probeer daarom te investeren in de relaties die belangrijk voor je zijn, zoals familie, vrienden of partners. Maak tijd vrij om met hen door te te brengen en werk aan het opbouwen van sterke en positieve relaties. Dit kunnen natuurlijk ook zakelijke relaties zijn die van belang zijn voor jouw bedrijf!

Neem risico’s

Wees vooral ook niet te bang om risico’s te nemen. Ondernemen is ook een risico! Soms moeten we uit onze comfort zone stappen en risico’s nemen om ons leven een boost te geven. Dit kan eng zijn maar het kan ook leiden tot nieuwe kansen en ervaringen. Probeer dus niet bang te zijn om risico’s te nemen. 

Het geven van een flinke boost aan je leven kan een uitdagend proces zijn maar door het implementeren van deze tips kun je jezelf op weg helpen naar een meer voldoening gevend, gezonder en gelukkiger leven! Het is belangrijk om geduldig en consistent te zijn bij het nemen van deze stappen. Vergeet niet om om positief te blijven en te genieten van het proces terwijl je jezelf uitdaagt om te groeien en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Uiteindelijk zul je merken dat je in staat bent om een leven te creëren dat je niet alleen voldoening en geluk brengt maar ook de moeite waard is om te leven!

Mindset

+ show Comments

- Hide Comments

liefs Sarah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi, ik ben Sarah.
Marketeer en ondernemer

Hoi! Ik ben Sarah! Ik run verschillende bedrijven. Ik ben founder van ThePerfectWedding.nl, ThePerfectWedding.de, & fr, WaarVergaderen.nl  & MiniMe.nl.  Daarnaast ben ik gek van online marketing en naast het runnen van mijn bedrijven vind ik het heerlijk om andere ondernemers te inspireren en helpen bij het runnen van hun business. Buiten deze hoek van het internet ben ik moeder van 2 lieve kiddos en verloofd met Lo(dewijk).

LEES MEER

Ga aan de slag met een strategie en laat jouw bedrijf groeien. Nu extra makkelijk met dit gratis template!

1 page strategy

FREE DOWNLOAD

DOWNLOAD

DOWNLOAD

DOWNLOAD

DOWNLOAD

Laten we eerlijk zijn, de kleuren van een Google Calendar zijn nou niet bepaald inspirerend. Download mijn gratis template. Let's get inspired!

Google Calendar layout

FREE DOWNLOAD

Wil je jouw bedrijf optimaliseren voor maximale efficiëntie en productiviteit? Ontdek hoe je jouw onderneming succesvol kan runnen doormiddel van deze gratis Business Boost Toolkit.

De Business Boost Toolkit

FREE DOWNLOAD

DOWNLOAD

Met deze gratis guide ontdek je:

Welke tools ik gebruik om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken

Welke systemen ik gebruik om dagelijks mijn bedrijven mee te runnen

Mijn holy grail om jouw productiviteit te verhogen

15 tools die jouw leven een stuk makkelijker gaan maken!

DOWNLOAD

GRATIS DOWNLOAD

FREE DOWNLOAD

Download jouw Google Calendar template

Vind je het moeilijk om je dagelijkse taken, afspraken en verplichtingen bij te houden? Misschien is het tijd om je Google Calender te organiseren! 

Sarah Glasbergen 2023. All rights reserved. | Legal | Design by TONIC

@SARAHGLASBERGEN

Let's make it a great year!

Sarah glasbergen