5 Tools waar ik niet zonder kan!

Ondernemen

Ik ben Sarah

Hardwerkende ondernemer, moeder, levensgenieter, inspirator, eigenaar van ThePerfectWedding.nl en gezelligheidsdier. 


hey there

Gratis 1 page strategy template

Gimme that

Ga aan de slag met de trainingen

TOp categories

Lees alle marketingtips

In deze moderne tijd zijn er ontzettend veel technologische tools en programma’s beschikbaar die ons kunnen helpen ons leven gemakkelijker en efficiënter te maken. Maar welke tools zijn nu echt onmisbaar? In deze blog zal ik vijf van mijn favoriete tools met je delen waar ik niet zonder kan. Deze tools zijn essentieel geworden in mijn dagelijkse routine en helpen me om mijn werk efficiënter te doen. Of je nu een student, freelancer, iemand bent die zijn dagelijks leven beter wil organiseren of ondernemer net als ik, deze tools kunnen je helpen om je doelen te bereiken. Ik zou niet weten wat ik zou moeten zonder deze tools.

Slack

Slack is een populaire communicatie- en de samenwerkingsapplicatie die wordt gebruikt door bedrijven, teams en individuen. Met Slack kunnen teams en individuen communiceren via chatkanalen, berichten, uitwisselen, bestanden delen, video- en audiogesprekken voeren en nog veel meer. Het platform biedt integraties met tal van andere tools en services, waardoor het een centrale hub kan zijn voor team communicatie en samenwerking. Een van de belangrijkste voordelen van Slack is de flexibiliteit en aanpasbaarheid. Teams kunnen hun eigen chatkanalen aanmaken en aanpassen aan hun specifieke behoeften en workflows. Ideaal voor een gemakkelijke communicatie binnen je eigen bedrijf!

Notion

Notion is een populaire alles-in-een werkruimte-app die gebruikers helpt om notities te maken, takenlijsten bij te houden, projecten te beheren, documenten schrijven en nog veel meer. Met Notion kunnen gebruikers informatie organiseren in een hiërarchische boomstructuur van pagina’s, databases en subpagina’s. Het biedt ook de mogelijkheden om tabellen, kalenders, takenlijsten, kanban-borden en andere tools te integreren om projecten en taken bij te houden en workflows te optimaliseren.

Planonly

Planonly is de social media en content planner waarmee je foto’s op je telefoon later op Instagram kunt plaatsen en in kunt plannen. Door ‘Enable Autopost’ te activeren, kun je zorgen dat je berichten automatisch worden geplaatst op het door jou gekozen tijdstip. Als alternatief kun je een melding ontvangen op het gewenste moment van plaatsing en dan zelf beslissen of je het bericht wilt plaatsen of niet. Dit geeft je meer controle en flexibiliteit bij het plannen en plaatsen van je Instagram-inhoud. Echt ideaal! Ik gebruik Planonly al een tijdje voor mijn bedrijf en eigen Instagram account.

Todoist

Todoist is een populaire to-do-lijst app die gebruikers helpt om hun taken en projecten op een gestructureerde en georganiseerde manier te beheren. Met Todoist kunnen gebruiken taken en projecten creëren, organiseren en prioriteiten in een hiërarchische boomstructuur van taken, subtaken en projecten. Gebruikers kunnen ook labels, herinneringen, prioriteiten en deadlines toevoegen om hun taken verder te organiseren en te beheren. 

1Password

1Password is een wachtwoordbeheerder-app die gebruikers helpt bij het opslaan, genereren en beheren van hun wachtwoorden en andere gevoelige inhoud zoals creditcardgegevens, notities en identiteitsdocumenten. Met 1Password kunnen gebruikers sterke, unieke wachtwoorden genereren voor elk van hun accounts en deze opslaan in een veilige, versleutelde kluis. De app kan ook automatische inlggen bij websites en apps, waardoor gebruikers tijd en moeite besparen bij het inloggen op meerdere apps. 

Met deze vijf onmisbare tools kan ik als business professional mijn werk efficiënter en effectiever uitvoeren. Slack helpt me bij het communiceren en samenwerken met mijn team, Notion houd me georganiseerd en op schema,  Planonly bespaart me tijd bij het plannen en publiceren van social media posts, Todoist helpt me bij het beheren van mijn taken en 1Password zorgt voor de veiligheid en beveiliging van mijn wachtwoorden en gevoelige informatie. Probeer deze tools zelf uit en ontdek hoe ze je kunnen helpen bij het verbeteren van je werkprocessen en het verhogen van je productiviteit.

Ondernemen

+ show Comments

- Hide Comments

liefs Sarah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi, ik ben Sarah.
Marketeer en ondernemer

Hoi! Ik ben Sarah! Ik run verschillende bedrijven. Ik ben founder van ThePerfectWedding.nl, ThePerfectWedding.de, & fr, WaarVergaderen.nl  & MiniMe.nl.  Daarnaast ben ik gek van online marketing en naast het runnen van mijn bedrijven vind ik het heerlijk om andere ondernemers te inspireren en helpen bij het runnen van hun business. Buiten deze hoek van het internet ben ik moeder van 2 lieve kiddos en verloofd met Lo(dewijk).

LEES MEER

Ga aan de slag met een strategie en laat jouw bedrijf groeien. Nu extra makkelijk met dit gratis template!

1 page strategy

FREE DOWNLOAD

DOWNLOAD

DOWNLOAD

DOWNLOAD

DOWNLOAD

Laten we eerlijk zijn, de kleuren van een Google Calendar zijn nou niet bepaald inspirerend. Download mijn gratis template. Let's get inspired!

Google Calendar layout

FREE DOWNLOAD

Wil je jouw bedrijf optimaliseren voor maximale efficiëntie en productiviteit? Ontdek hoe je jouw onderneming succesvol kan runnen doormiddel van deze gratis Business Boost Toolkit.

De Business Boost Toolkit

FREE DOWNLOAD

DOWNLOAD

Met deze gratis guide ontdek je:

Welke tools ik gebruik om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken

Welke systemen ik gebruik om dagelijks mijn bedrijven mee te runnen

Mijn holy grail om jouw productiviteit te verhogen

15 tools die jouw leven een stuk makkelijker gaan maken!

DOWNLOAD

GRATIS DOWNLOAD

FREE DOWNLOAD

Download jouw Google Calendar template

Vind je het moeilijk om je dagelijkse taken, afspraken en verplichtingen bij te houden? Misschien is het tijd om je Google Calender te organiseren! 

Sarah Glasbergen 2023. All rights reserved. | Legal | Design by TONIC

@SARAHGLASBERGEN

Let's make it a great year!

Sarah glasbergen