Geef jouw Marketing een boost met onze hulp!

Met de cursus ‘Maak jouw marketing krachtiger’ leer je hoe je de juiste klanten aantrekt, waar je ze kunt vinden en hoe je op ze in kunt spelen. Ook gaan we aan de slag met een ‘Customer Desire Map’ en het visueel maken van jouw ideale klant. Dit gaan we doen met de bijbehorende templates en je krijgt er ook een begeleidend e-book bij! 

Je wilt jouw bedrijf laten groeien maar loopt vast met jouw marketing

Je gebruikt jouw computer en telefoon zo vaak! Tover jouw digitale ruimtes dan ook om tot inspirerende plekken waarbij je overzicht hebt, alles makkelijk kunt vinden en klaar bent om to do's af te tikken die veel impact en een hoge prioriteit hebben!


Ready to go! 

Lijkt alles wel prioriteit te hebben? Heb je na een dag werken nog steeds het idee dat je geen f*ck gedaan hebt? Met deze handige workflows en systemen die ik op heb gezet, kun je altijd in één overzicht zien wat het belangrijkste is. Zo pak je altijd als eerste de taken op die ook echt impact hebben. Zo haal jij veel meer voldoening uit jouw werk! 


geef jouw marketing een boost!

Als ondernemer heb jij je doelgroep al in het vizier.  Maar als je écht wil scoren, wil je weten waar je doelgroep 's nachts van wakker ligt en wat hun dromen zijn! Door dit te weten  maak jij, je marketing simpelweg krachtiger en dat is goed nieuws voor jou en je klanten. Tijd om die  droom waar te maken! 

Weet wie jouw ideale klant is

De Training

TEACH ME HOW!

Merk jij ook dat je soms vastloopt met jouw marketing? Ik ken het hoor! Sinds 2011 ben ik bezig met ondernemen en heb ik heel veel fouten mogen maken. Ik zeg bewust ‘mogen’ want ik heb er echt ontzettend veel van geleerd. Daarnaast heb ik tijdens mijn Marketing opleiding ook veel kennis opgedaan op het gebied van marketing. 

Omdat ik het heel leuk vind om mensen te helpen met het groeien van hun bedrijf heb ik besloten om mijn kennis in een cursus te gieten. Zo kunnen we elkaar elke dag een stukje beter maken! 

maar mist een plan....

Je wilt jouw bedrijf laten groeien

HERKEN JE DIT?

Handige templates die je zo kan overnemen

Een uitgebreid naslagwerk

15 informatieve video’s waarin je leert hoe je jouw ideale klant kunt vinden. Vol met tips & handige hacks die je kunt gebruiken!


Dit krijg je allemaal

Uitgebreide uitleg

Veel voorbeelden 

Ik zou hier veel meer voor kunnen vragen (en dat zou ik waarschijnlijk ook moeten doen...)


Ik wil jou niet langer in de weg staan.

say no more, i'm in

Deze deal duurt niet eeuwig en pak hem. Voordat ik mij bedenk, dat deze prijs wel heel laag is ;)

Zodra je op de knop klikt, kom je op een afrekenpagina waar je je gegevens kunt invullen en je bestelling kunt afronden.

Zodra jouw betaling is verwerkt, krijgt je meteen toegang tot GET YOUR SH*T TOGETHER!

Wees er snel bij!