YES, DIT WIL IK

Na deze training voel jij je heerlijk, omdat je nu écht gaat DOEN wat je al zo lang uitstelt en je precies weet hoe je dat zo efficiënt mogelijk kunt aanpakken. Jouw project komt eindelijk tot leven, jouw bedrijf gaat explosief groeien of je gaat aan de slag met je businessplan (wat al jaren op de plank ligt). Zonder dat je harder moet werken!


Do it

De No-nonsense training

Herken je dit?

Stel je voor dat je al lang droomt van een succesvol bedrijf of het lanceren van dat sprankelende nieuwe project, maar er lijkt altijd iets in de weg te staan. Herken je dat gevoel van constant achter de feiten aanlopen, ondanks dat je barst van geweldige ideeën?

Misschien heb je stapels cursussen gekocht, vol goede bedoelingen, maar toch blijft er een blokkade. In onze training doorbreken we die blokkade en zetten we je aan tot actie, zodat al die briljante plannen op je wishlist werkelijkheid worden.

Van Excuus Truus naar Goalgetter: ontdek mijn bewezen 5-staps methode die je in staat stelt om écht grote stappen te zetten. Het is tijd om die dromen om te zetten in concrete acties. Je zult niet langer aan de zijlijn staan; je gaat het nu écht DOEN.

KLIK HIER 

Je kent het wel, dingen die je steeds voor je uitschuift of gewoon keihard negeert. En je voelt het, hè? Elke keer als je eraan denkt, krijg je zo'n "ugh"-gevoel. Je weet best dat je dit allang had moeten doen, of gewoon een keer die stap had moeten nemen… Maar hoe dan?? Je hebt het al zo druk… 

In plaats van doen ga je eindeloos snuffelen naar info, gluren hoe anderen het flikken, speuren naar tips over het 'hoe-dan'. Maar ondertussen weet je eigenlijk best dat je jezelf in de weg zit.

Je droomt toch van dat te gekke bedrijf, met een team dat z'n mannetje staat, een inkomen dat blijft groeien, een lekkere omzet , je eigen boek die je wilt schrijven, dat project wat er voor zorgt dat je een passief inkomen krijgt, en dat lekker doorloopt, zelfs als je met je tenen in het zand zit of thuis bent omdat de kids ziek zijn? Kom op, tijd om die dromen waar te maken!

Je bent altijd super druk, maar écht grote stappen nemen en je bedrijf laten groeien, dat lukt niet. 

In deze planner zit alles om te plannen:

 • Plan jouw jaar
 • Plan jouw kwartaal
 • Plan jouw maand
 • Plan jouw week
 • Plan jouw dag!

STAP NU IN!

Ik ga je laten zien hoe je niet alleen meer tijd voor jezelf creëert, maar ook hoe je maximale impact kunt genereren. Eindelijk komt jouw project tot leven, je bedrijf groeit explosief, of je pakt dat businessplan op dat al jaren op de plank ligt. En het beste van alles: dit alles zonder dat je harder hoeft te werken. Het is tijd om echt lekker in je vel te zitten, wetende dat je nu écht de stappen zet richting jouw succes. Ben jij er klaar voor? Laten we samen jouw doelen realiseren.

Zo kan het ook!

Krijg 2x zoveel rust en energie

Door mijn methode, gaat jouw bedrijf explosief groeien zonder dat je vergeet waarvoor je het eigenlijk doet: Genieten van het leven én de mensen om je heen.

Wat ga je leren?

In DO-it ga ik jou aanzetten. Samen gaan we aan de slag met DOEN. Ik leer je mijn methodes hoe je on top kunt zijn val alles en echt grote stappen kunt maken om jouw droom waar te maken! Je leert waar je moet beginnen en hoe je slimmer kunt werken aan de to do’s die impact hebben. Zodat je zonder harder te werken grotere stappen kunt maken.  
Wat ga je leren?

➡️ Je leert consistent zijn en dingen af te maken!
➡️ In de DO-modus te komen voor maximale productiviteit 🚀
➡️ Een systeem te creëren voor laser focus op alles wat er moet gebeuren 🔍
➡️ Altijd te zien wat op dit moment het belangrijkste is, voor dagelijkse IMPACT 💥
➡️ Een kick-ass tijdsplanning te maken ⏰
➡️ Creatief te plannen zonder de magie te verliezen 🌈
➡️ Dagelijks te knallen met een framework dat jouw productiviteit sky-high stuwt 🚀

Na deze training

 • Voel jij je opgelucht want, je komt in een heerlijke (verslavende) DOE modus
 • Je voelt je zoveel blijer, je maakt eindelijk stappen! Dat project, het starten van een bedrijf of to do’s die je bedrijf naar een hoger level tillen worden opgepakt!
 • Ervaar je meer rust & balans. Zowel als je aan het werk bent of dat je bijvoorbeeld met je kids een bezoekje brengt aan de kinderboerderij.
 • Weet je precies welke taken voor jou het belangrijkste zijn.
 • Heb je overzicht & structuur. Zowel zakelijke als privé!
 • Weet je precies wat je kunt doen om jouw bedrijf explosief te laten groeien.
 • Heb je het idee dat je on-top van alles bent!
 • Heb je meer voldoening na een dag werken!

KLIK HIER 

In deze planner zit alles om te plannen:

 • Plan jouw jaar
 • Plan jouw kwartaal
 • Plan jouw maand
 • Plan jouw week
 • Plan jouw dag!

IK WIL AAN DE SLAG!

Ik bied dit eenmalig aan voor een early bird prijs van €179,- totdat de deuren sluiten...


Dit krijg je allemaal

Inclusief: • 24 informatieve video’s
 • Opdrachten om dieper op het onderwerp in te gaan
 • Een uitgebreid naslagwerk
 • T.w.v. €549,-- nu (VANDAAG VOOR: €179,- euro!)

 • Handige workflows die je zo kan overnemen
 • Affirmatie kaartjes voor een flinke boost aan inspiratie en motivatie
 • Een habit journal waarmee je binnen no-time een goede gewoonte aanleert

Vandaag van €549,- voor

€179,-

DEZE PRIJS IS MAAR TIJDELIJK GELDIG

KLIK HIER OM IN TE STAPPEN

ja, dat wil ik!

€179,-

In deze planner zit alles om te plannen:

 • Plan jouw jaar
 • Plan jouw kwartaal
 • Plan jouw maand
 • Plan jouw week
 • Plan jouw dag!

IK WIL AAN DE SLAG!

Van Excuus Truus naar Goalgetter: ontdek mijn bewezen 5-staps methode die zorgt dat je projecten, plannen en dromen om gaat zetten in concrete acties.

Je zult niet langer aan de zijlijn staan; je gaat het nu écht DOEN. Zonder harder te werken!

Begin nu voor een hele speciale prijs!

STAP NU IN!

In deze cursus leer je mijn bewezen methode. Dé methode waarbij je makkelijk om kunt gaan met heel veel to-do’s. Dit betekent niet dat je méér moet gaan werken. Nee integendeel! Het gaat erom dat je slimmer gaat werken. Ik run al 18 jaar meerdere bedrijven die keihard groeien én ik heb een heerlijk gezin waar ik volop van kan genieten. Mijn grote geheim is mijn methode. 

8 jaar geleden heb ik een burn-out gehad. Ik wist dat ik het anders moest gaan aanpakken. Hierdoor ben ik op een hele andere manier gaan werken. Dat heeft mij zoveel gebracht! En dat gun ik jou ook! 

Hi, ik ben Sarah!

WIE BEN IK?

LATEN WE EEN KIJKJE NEMEN IN DE DO IT training

Zo krijgen jouw goede gewoonten een eerlijke kans!


WAIT, THERE'S MORE!

Inclusief gratis habit journal!

say no more, i'm in

JE HEBT NIETS TE VERLIEZEN

Als je na 14 dagen niet 100% tevreden bent met dit programma, betalen we je graag elke cent terug die je ervoor betaald hebt..

Na de training voel jij je zo lekker! Je bent on top van alles!

JE HEBT NIETS TE VERLIEZEN

Zij gingen je voor

Ik heb dit al dik terug verdient! Ik ben aan de gang gegaan wat ik al zo lang had uitgesteld en heb concrete tools die mij helpen om in kleine stappen te werken aan grote doelen! Ik voel mij zo enthousiast en rustig te gelijk! Thanks Sarah!

- DJ Noites

Als bloemist komt er veel op mijn pad. Zeker in het trouwseizoen. Het lukte mij maar niet om te werken aan nieuwe plannen. Er zaten altijd te weinig uren in mijn dag! Met dit systeem van Sarah heb ik eindelijk tools waarbij ik (kleine) stappen kan maken. Hierdoor ga DOE ik het echt! Ik ben helemaal happy!

- Bloom Moments

Ik heb eindelijk overzicht! En dat geeft mij zoveel rust! Ik vond het een te gekke training die er prachtig uitziet! Zou het iedereen aanraden. Je krijgt systemen die je elke dag kunt gebruiken! Love it!

- LOTTE SPEK PHOTOGRAPHY