Masterclass:

Mijn geheime formule om in 5 stappen jouw meest efficiënte dag te plannen

Ontdek de geheimen van efficiënt dagplannen: In 5 Stappen naar maximaal succes! 

In deze masterclass leer ik je hoe je kunt plannen als een pro. Ben je net zoals ik, iemand die grote stappen wilt maken én door wilt pakken? Wil je meer bereiken op een dag zonder harder te werken? Dan is deze masterclass voor jou. 

Ook ontvang je de exclusieve Timeboxing Notion Planner bij deze masterclass! 

SIGN ME UP

Ontdek mijn succesformule tijdens de masterclass waarin je leert hoe je in slechts 5 simpele stappen jouw meest efficiënte dag kunt plannen. Ontvang tijdens én na de masterclass handige tools waarmee je kunt plannen als een pro én daadwerkelijk grote stappen met jouw bedrijf gaat maken. 

Inclusief een gratis TIMEBOXING PLANNER (t.w.v. €37,-) na het afronden van de masterclass! Van chaotisch naar super efficiënt:
Mijn succesformule om in vijf simpele stappen je dag te plannen

Dit wil ik!

Je leert hoe je jouw prioriteiten stelt en focus houdt

Je gaat aan de slag met mijn geheime formule

Effectief je dag plannen in 5 eenvoudige stappen


Dit gaan we doen:

Samen gaan we grote stappen maken!

Je krijgt een tool in handen die je elke dag kunt gebruiken

Ik liep jaren geleden als een kip zonder kop rond. Had geweldige plannen, en heel veel to do’s. Ik barste van ambitie maar belandde in een burn-out. Gelukkig is het nooit meer zo ver gekomen. Hoe dat kwam? Door regels voor mijzelf op te stellen dat ik overzicht en structuur heb. Zodat ik altijd weet wat het belangrijkste is, en altijd werk aan de dingen die voor mij het belangrijkste zijn!

Ik ben ervan overtuigd dat mijn nieuwste masterclass perfect voor jou is. Hier onthul ik mijn volledige 5-stappenmethode waarmee je meer kunt bereiken op een dag, zonder dat je harder hoeft te werken!

Wees er snel bij!

Yes, dit wil ik!

Toen ik 18 jaar geleden ThePerfectWedding.nl startte als afstudeerproject, had ik nooit gedacht dat het zou uitgroeien tot de grootste trouwwebsite van Nederland. 

Het pad naar succes is niet altijd gemakkelijk geweest, maar de afgelopen jaren hebben me waardevolle lessen geleerd. Steeds vaker krijg ik vragen over ondernemen, balans houden en hoe je echte vooruitgang kunt boeken in je bedrijf. Daarom besloot ik mijn kennis te delen. Ik heb mijn inzichten verwerkt in cursussen, een digitale planner ontwikkeld, en er staan nog veel meer opwindende projecten op de planning!

Mijn ervaring en toewijding hebben me in staat gesteld om niet alleen ThePerfectWedding.nl te laten bloeien, maar ook anderen te inspireren om grote stappen te zetten in hun ondernemersreis. Ik ben hier om mijn kennis te delen en jou te helpen jouw ondernemersdoelen te bereiken. Laten we samen groeien!

Hi! Ik ben Sarah

Wie ben ik?

De heldere stappen maken mijn dagelijkse planning nu echt impactvol. En ik kijk al uit naar de volgende les over timeboxing om mijn georganiseerde succes verder te vergroten!

"Deze masterclass is een gamechanger! Van een chaoot naar georganiseerd in no-time''

ISABEL

Love letters

I'm baby farm-to-table sartorial helvetica, migas marfa paleo chambray normcore 8-bit bushwick roof party truffaut banjo actually. YOLO health goth jean shorts forage farm-to-table flannel. 

"Think Katie's work is just for women? Think again. I'm a man (obviously), and my business tripled, too!"

tripled his revenue

Joshua

Wat ik hieruit heb gehaald is: eerst het nodige, dan het nuttige en dan het aangename, behandel taken als afspraken (dan wordt het belangrijker). Geef jezelf een X aantal tijd voor die taak. Dan is het maar iets minder perfectionistisch: just do it! De fijne tools werken enorm om direct mee aan de slag te gaan, dankjewel!

Zo'n inspirerend verhaal. Dankjewel Sarah! 

RACHEL

Love letters

I'm baby farm-to-table sartorial helvetica, migas marfa paleo chambray normcore 8-bit bushwick roof party truffaut banjo actually. YOLO health goth jean shorts forage farm-to-table flannel. 

"Think Katie's work is just for women? Think again. I'm a man (obviously), and my business tripled, too!"

tripled his revenue

Joshua

  • Ontdek mijn succesformule die je iedere dag kunt gebruiken
  • Exclusieve tips van een ondernemer die al 18 jaar in het vak zit. 
  • Handige Timeboxing planner in Notion en PDF
  • Effectief je dag plannen in 5 eenvoudige stappen
  • Leer binnen 2 uur tijd hoe je al grote stappen kunt zetten iedere dag

Wil je grotere stappen zetten?

Totale waarde € 74,-

€ 27-

TIJDELIJK VOOR

KLIK HIER