YES, DIT WIL IK

Wil jij in 21 dagen van jouw dromen concrete en realistische doelstellingen maken?

Gebruik mijn 5 staps methode om van jouw dromen & doelen een concreet plan te maken. Zodat je behapbare to do's hebt, waar je elke dag aan kunt werken. Hoe druk je ook bent! 

Stop met dromen, start met doen!

GOAL SETTER, GOAL GETTER

Toen ik 18 jaar geleden begon met ThePerfectWedding.nl zat ik in mijn eentje op zolder met mijn laptop. Ik wilde de grootste trouwwebsite van Nederland worden en misschien wel een internationaal bedrijf op zetten.  Iedereen verklaarde mij voor gek, maar nu kan ik vol trots zeggen dat het is gelukt. Maar hoe heb ik dat nou gedaan?

Je hebt grote dromen, maar hoe maak je daar een plan voor?

YES, DIT WIL IK

Elk jaar doelstellingen maken die uiteindelijk tot niets uitlopen is niet de manier..

Ontdek hier hoe jij een plan kunt maken, hoe jij jouw grote plannen, ideeën en dromen om kunt zetten in doelstellingen die WEL écht werken. En waarbij je elke dag stappen kunt zetten, zonder dat je harder hoeft  te werken!


Wil jij jouw grote plannen, dromen en ideeën gaan behalen (of zelfs smashen?)

Focus!

Ik zou hier veel meer voor kunnen vragen (en dat zou ik waarschijnlijk ook moeten doen...)


Jij werkt keihard, daar ligt het niet aan. 

Toch gaat het jou niet snel genoeg. Je wilt grotere stappen maken, sneller en slimmer werken, zonder dat je harder hoeft te werken.

Maar hoe dan?

Jij bent een harde werker... 

KLIK HIER

 • Je switch elke maand van doelen
 • Alles lijkt belangrijk en er is geen concreet plan
 • Je hebt niet concreet wat jij wilt bereiken
 • Je maakt een doelstellingen, maar je vergeet ze door alle drukte
 • Je hopt van de ene naar de andere training en hoopt dat je dit keer WEL stappen gaat maken
 • Je hebt het te druk om écht te werken aan de dingen die voor jou belangrijk zijn!
 • Je vindt het lastig om naar jouw hele leven te kijken. Zodat je een plan kunt maken die past bij wat jij belangrijk vindt. Een plan wat ook verder kijkt naar jouw privé leven, relaties, gezondheid, en gezin.

Maar heb je nog nooit jouw doelen behaald of je strategie afgemaakt?


Je hebt al zo vaak doelstellingen  gemaakt... 

HERKEN JE DIT?

Je werkt al hard en je weet dat je toch die to-do lijst nooit af kunt krijgen. Je hebt al van alles geprobeerd, maar niets lijkt voor jou te werken, zoals;

❌   Langere dagen maken
❌   Eindeloos lijstjes maken
❌   Een strakke planning opzetten
❌   Boeken lezen over productiviteit
❌   Doelstellingen opschrijven (zonder ze concreet te maken

En de reden is dat je niet tot de kern komt. Je stelt doelstellingen op, maar als je niet bij de kern begint en ze niet formuleert in een concreet plan, blijft het bij het maken van doelstellingen zonder dat je ze kunt behalen.

Harder werken, dat is niet de oplossing

Focus!

 • Je vindt het moeilijk om te kiezen tussen alles wat er op je pad komt. Wat is nu het belangrijkste om je tijd aan te besteden? Elke keer lijkt er weer iets anders belangrijk te zijn.
 • Je bent te perfectionistisch en blijft te lang hangen bij sommige to-do's.
 • Je blijft sommige taken uitstellen, zelfs als je weet dat je uit je comfortzone moet komen om ze (eindelijk) af te maken.
 • Je voelt je overweldigd en weet niet waar je moet beginnen.
 • Je hebt heldere dromen, maar de stappen om ze te bereiken zijn niet duidelijk.
 • Je laat je afleiden door anderen, wat resulteert in (eindeloos) scrollen.
 • Je hebt flinke zakelijke plannen (zacht uitgedrukt), maar dan komt jouw privébalans weer helemaal in het gedrang!

Hoe weet je dat?

HERKEN JE DIT?

Saboteer je constant je eigen dromen en plannen?

DIT KLINKT HEEL HERKENBAAR

Ik zou hier veel meer voor kunnen vragen (en dat zou ik waarschijnlijk ook moeten doen...)


De oplossing is dus niet simpelweg harder werken, meer trekken of meer plannen maken.

De sleutel is om doelstellingen te formuleren op basis van je diepgewortelde motivatie. Deze doelen moeten zeer concreet zijn en kunnen worden omgezet in een gedetailleerd plan. Die je in behapbare stukjes kunt uitvoeren.

Het plan moet haalbaar zijn binnen jouw drukke leven en moet rekening houden met alles wat voor jou belangrijk is. Het bekijkt het totaalplaatje, zodat je op alle vlakken vooruitgang kunt boeken!

De oplossing!

"Dit heeft ALLES voor mij veranderd ✨

Eerlijk? Ik had niet verwacht dat als ik met planningen en structuur zou werken, ik mijn bedrijf zoveel harder kon laten groeien. Ik was gewend om elk jaar doelstellingen te maken. Aan het einde van het jaar nam ik even een dag en hop, klaar. Maar nog voordat maart voorbij was, was ik al snel weer all over the place... Er leek altijd wel iets te gebeuren waardoor de focus weer van mijn doelen werd afgeleid. Pas toen ik dit drastisch ging veranderen, viel het kwartje.

Doelstellingen maken is niet alleen maar een verlanglijstje maken. Het is groter dan dat. Het gaat om wie jij bent, wie jij wilt zijn en wat jij van binnen voelt.

Het vereist een killer mindset, strategisch denken, en grote dromen en ideeën in kleine stapjes hakken.

Ik heb mijn eigen methode ontwikkeld om hiermee om te gaan. 💫

En natuurlijk weet ik als moeder van 3 dat het opstellen van doelen flexibel moet zijn. Ze moeten je dienen en geen stress veroorzaken.

Omdat veel ambitieuze ondernemers al super druk zijn, neem ik het heft in handen. Ik deel mijn methode waarin ik iedereen aan de hand neem, zodat je niet opnieuw het wiel hoeft uit te vinden!

Ik deel mijn framework over hoe je vanuit jouw dromen een concreet plan kunt maken. Hieruit volgt een actieplan waar je elke dag (kleine) stappen aan kunt werken!"


Ik weet wel hoe jij je voelt... 

Mijn verhaal

Doelstellingen zijn leuk, maar alleen als jij deze ook echt kan gaan uitvoeren en behalen. Nu we jouw strategie concreet hebben gaan we naar de laatste fase. We gaan samen aan de slag hoe jij dagelijks, in kleine stapjes jouw dromen waar kan gaan maken! zo ga jij jouw doelstellingen smashen

Met de unieke 3-staps methode kun je heel concreet jouw plannen en dromen opbreken in kleine stappen. En gaan we deze inplannen zodat jij concreet gaat werken aan jouw doelstellingen!


van jouw dromen maken we een strategie

We gaan stap voor stap achter komen wat je wilt. Daarna maken we jouw dromen concreet en visueel. Zo heb jij een inspirerend document dat je er altijd bij kunt pakken! 

Weet wat je dromen zijn

Aan de slag met mijn 3-staps methode!

EN JIJ BENT IN 21 DAGEN KLAAR OM JOUW DOELEN TE GAAN BEREIKEN!

say no more, i'm in

say no more, i'm in

1

2

3

Al jaren neem ik mij voor dat ik moet gaan werken met een doelstellingen. Ik maak ze, maar ze zijn altijd onrealistisch. Binnen no time liggen ze in een hoek en kijk ik er niet meer naar. Nu heb ik in 21 dagen een haalbaar plan gemaakt! Ik weet precies hoe ik kleine stappen mijn doelen kan halen!''Eindelijk doelstellingen die ik kan behalen!''

LOES

Love letters

say no more, i'm in

I'm baby farm-to-table sartorial helvetica, migas marfa paleo chambray normcore 8-bit bushwick roof party truffaut banjo actually. YOLO health goth jean shorts forage farm-to-table flannel. 

"Think Katie's work is just for women? Think again. I'm a man (obviously), and my business tripled, too!"

tripled his revenue

Joshua

jouw werk alligned te krijgen met jouw dromen?

vast te houden aan jouw strategie/ plan?

een strategie te maken die focus heeft en niet te lang is?


Je hebt grote dromen maar hoe maak je daar een plan voor?

Maak van jouw dromen een concreet plan


 te bepalen wat je dromen zijn?

doelstellingen te maken die haalbaar en realistisch zijn?


doelstellingen bij je dromen te maken en ze in kleine stukjes te hakken?


GOAL SETTER,
GOAL GETTER

Dit is voor jou!

IN 21 DAGEN EEN PLAN DIE ZORGT DAT JIJ JOUW DOELEN DIT JAAR GAAT SMASHEN!

say no more, i'm in

say no more, i'm in

say no more, i'm in

KRIJG DIRECT TOEGANG VOOR €37,-

ja, dat wil ik!

KRIJG DIRECT TOEGANG VOOR €37,-

ja, dat wil ik!

LATEN WE EEN KIJKJE NEMEN IN DE TRAINING

Bewezen methode

Stap voor stap leg ik in korte en krachtige video's uit hoe jij jouw plan kan gaan maken! Met daarbij een handig werkboek!

Uitgebreide video's

Deze tools krijg jij erbij zodat jij jouw doelen smasht!

Deze training is super concreet. Ik deel mijn workflows en hoe ik mijn planning maak, zodat jij dit direct kunt integreren!

 Workflows

ja, dat wil ik!

Om succesvol te zijn gaan we kijken naar het totale plaatje. We gaan kijken wat je op alle vlakken wilt bereiken. Vervolgens maken we vanuit deze verlangens een concreet eerste plan.
Hoe kun je ervoor zorgen dat je jouw goede gewoontes vasthoudt? Je krijgt bij de training een gratis journal & tracker. Waarbij jij goede gewoontes kunt vasthouden. Ook leg ik precies uit hoe jij hier (dagelijks mee kan werken)

Aan te passen naar jouw tijd

Om het behapbaar te maken, hebben we voor elke week een module gemaakt! Maar, je kunt deze training volgen wanneer het voor jou uitkomt!

Habit journal + tracker

Timboxing is uitgeroepen tot dé nummer 1 productiviteits tool van Harvard University! Dit template t.w.v. €27 krijg je nu helemaal gratis!

Timeboxing planner

Om daadwerkelijk die doelen te gaan behalen, is het belangrijk om wekelijkse en maandelijkse check-ins te doen. Hoe gaat het met jouw doelen? Welke heb je behaald? Welke nog niet? Met deze Check-ins Notion Template heb je alles in een fijn overzicht wat jouw voortgang is!

Check-ins Notion Template

Ik ben al 18 jaar ondernemer. Ik run een internationaal bedrijf (ThePerfectWedding.nl) met veel liefde. Daarnaast heb ik een passie voor het helpen van vrouwelijke ondernemers naar succes, zonder dat ze harder hoeven te werken.

Ik wil je graag helpen, zodat je niet dezelfde fouten maakt als ik heb gedaan! Dus neem de kortere weg en bespaar tijd!

Als ondernemer kreeg ik 15 jaar geleden een burn-out. Ik weet wat het is om keihard te werken zonder dat je echt grote resultaten ziet. Ik ben uit deze loop gekomen en vond een manier waarbij ik vanuit veel meer rust en plezier kon werken. En toch groeide mijn bedrijf als een raket! 🚀 En dat is wat ik jou gun!"

Leer van mijn fouten..

YES, DIT WIL IK

VANDAAG Van €549,- voor €249!

Om te voorkomen dat jij weer een training koopt en hier (te) weinig mee doet zorgen we ervoor dat je hooked blijft!

Je ontvangt emails zodat jij niet vergeet om te werken aan wat voor jouw belangrijk is! En dat jij écht na het doen van deze training, een plan hebt waarbij jij jouw doelen kunt smashen!

Coaching emails!
Ik laat jou niet los

JE HEBT NIETS TE VERLIEZEN

iK WIL AAN DE SLAG!

Als je na 14 dagen niet 100% tevreden bent met dit programma, betalen we je graag elke cent terug die je ervoor betaald hebt..

EVELINE

Lees hier wat anderen van deze training vonden! 

Na 21 dagen voel jij je zo lekker! Je bent on top van alles!

JE HEBT NIETS TE VERLIEZEN

Fijn hoe ik nu eindelijk doelstelling heb gemaakt. Het is echt fijn dat het in kleine stapjes gaat! Het is goed bij te benen en meteen toe te passen! Ik heb een plan!
Heel eerlijk hou ik niet zo van plannen en doelstellingen. Maar ik wilde toch meedoen omdat ik vastloop. Ik merk dat ik veel ruimte heb gekregen en dat het juist voor een chaoot heel fijn is met een concreet plan te werken. Thanks Sarah!SANNE

Maar ik wil niet dat de prijs een factor is tussen succes en geen succes. Ik wil jou helpen om ook impact te kunnen maken met jouw bedrijf! Daarom, krijg jij voor een beperkte tijd toegang tot alles voor slechts €247,-!

say no more, i'm in

Deze deal duurt niet eeuwig en pak hem, voordat ik mij bedenk, dat deze prijs wel heel laag is :)

Zodra je op de knop klikt, kom je op een afrekenpagina waar je je gegevens kunt invullen en je betaling kunt afronden.

Zodra jouw betaling is verwerkt, krijgt je meteen toegang tot de training!

Wees er snel bij!

Zullen we samen aan de slag gaan?

say no more, i'm in